„Chiar nu se poate face nimic cu băbuța asta ?”

O doamnă venită la biserică ne-a trimis în această dimineață imagini cu băbuța care-și face veacul în zona Parcului Sf. Îngeri.

Din nou aceasta a fost suprinsă în timp ce rupea florile din parc.

„Băbuța noastră rupe în fiecare dimineață flori din parc şi le vinde. Lângă Biserică. Se pare că în afară de noi, câțiva, nu-i pasă nimănui, nu deranjează pe nimeni. Țara lui Papură Vodă! Ruşine! Eu i-am spus că nu-i frumos ce face, dar degeaba. Chiar nu se poate face nimic cu ea ?”, ne-a scris doamna deranjată de întâmplare.

Cazul a fost reclamat și în urmă cu o lună:

„Am văzut-o cu ochii mei. O bătrână a intrat cu multă nesimțire pe spațiul verde și a rupt o mână de lalele și narcise. V-am trimis poze, i se văd urmele pașilor pe pâmânt. În trecere i-am făcut și ei poză, se văd florile pe cărăciorul pe care s-a așezat, unde a scos florile la vânzare. Rupe florile de prin parcuri, le fură și pe cele de pe morminte, iar apoi le vinde, mințind că sunt de la ea din grădină”, ne-a declarat doamna, căreia îi mulțumim pentru spiritul civic.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „„Chiar nu se poate face nimic cu băbuța asta ?”

  • hmmm !! Odata cu trecerea pastelui, romanii redevin aceeasi .Aceeasi indivizi bicisnici si fara suflet .Se bat cu capul de toate icoanele si fac cozi kilometrice la lins resturi de cadavre putrede , dar n-au mila si compasiune fata de o biata batrana ,care de foame ,rupe cateva flori, pe care le vinde.Civilizatia sta in calitatea si omenia din noi si nu in parcuri pline de flori si semeni muritori de foame .

  • Femeia are grave probleme psihice. Își face nevoile pe ea. Evident, poliția comunitară trebuie să intervină, împreună cu DGASPC. Dar nu se întâmplă asta, e prea multă bătaie de cap, acte de întocmit, drumuri de făcut, ce mai, exact ce scrie în fișa postului, mai bine hai să trecem pe lângă ea ca si cum nu ar fi nimic acolo, pe trotuar…

  • A crescut nivelul de trai,s-au marit pensiile.. Nu mai are motiv sa traiasca din vanzarea florilor.Macar pe batrana asta trebuie s-o aresteze ,daca pe iubitii conducatori corupti,nu se poate.Codul penal a fost schimbat in favoarea fraudelor mari,deci batrana la puscarie…altfel
    se desfiinteaza puscariile si raman bietii gardieni someri! TraiascaPSD!Asa da simt civic!

  • Aloo!!! Primăria … Ăștia de la PSD care ne-ați îndatorat si strănepoții!? Se poate un loc la azil pentru bătrână? Daca se poate – sa furați un pic mai puțin pentru asta. A, nu se poate? Am înțeles! Atunci vedeți ca vinde florile fara bon de casa și e de nashpa rău. Va strica si fatzeta orasului.Mai bine amendati-o. Sa nu cumva sa o întrebați daca i-e foame. Da’ oricum nu va trece vouă prin cap așa ceva. Dumnezeu s-o binecuvânteze pe băbuță!

  • Nu îi mai plângeti de mila, nu este chiar o amărâta, zilnic vine in zona pieței sa cerșească si dupa prânz vine băiatul ei si îi ia toate încasările si o trimite acasa cu ocazie. Asa ca nu face nimic pentru ea , are alți paraziti in spate. O seara buna.

  • Da o ancheta jurnalistica,asa in detaliu ,unde locuieste,cu cine,care i-a fost viata pana astazi,ce surse de venit are,daca are,de ce n-are ,ce se poate face pt ea ,ce poate face administratia locala,ce putem face noi,ce poate face biserica unde isi face veacul,sunt adevarate si cele relatate aici ? Iata cateva intrebari ,care daca vor capata raspuns ar putea duce la imbunatatirea vietii acestei femei,a fetei comunitatii noastre si ar face din jurnalist un adevarat om al cetatii . Ce zici Auras ?

  • Nu e muritoare de foame. Fiul o trimite la cersit ca el e nu munceste, umbla imbracat la 4 ace. Asistenta sociala doarme in bocanci. Rupe flori de peste tot, cimitire, strada, de la portile oamenilor din sat. E de la Ulmeni.

  • A murit aseara. A lovit-o o masina! Lasati-o in pace, preadreptilor si preabunilor justitiabili….!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.