Chinul șoferilor pe Bd. Unirii se apropie de final

La această oră, muncitorii de la Strabag încep asfaltarea ultimul segment (cu balast) de pe Bd. Unirii (între Bălcescu și Transilvaniei).

Asfaltarea acestui segment constituie ultimul hop major înaintea finalizării lucrării de pe principala arteră rutieră a Buzăului.

Problema, aici, e că mai trebuie realizată hidroizolația exterioară a pasajului subteran pe jumătate din stradă (lucrare care va lua aproximativ două săptămâni).

După realizarea hidroizolației și asfaltarea acestui segment, traficul pe Bd. Unirii va reveni la normal: se va putea circula la liber (de către toată lumea) pentru un an, cel puțin, atât pe margini, cât și pe mijloc (pe viitoarea pistă de autobuze).

Mâine, cei de la Strabag vor trece la asfaltarea cu stratul final (de uzură) pe Unirii Sud și pe sensul către Bariera Ploiești (vezi foto mai jos).

Cei de la Strabag îi roagă pe șoferi ca mâine dimineață, marți, la ora 08.00, să nu mai fie parcate mașini între strada Patriei și stația de autobuz de la BIAN pentru a putea asfalta pe parcursul zilei și cealaltă jumătate de stradă

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Chinul șoferilor pe Bd. Unirii se apropie de final

  • Bună seara. Ne poate spune cineva de ce nu se asfaltează la linie si peste tot sunt numai hop uri, urcusuri si coborasuri? In alte orase lucrările parca se fac pe masă nu pe carosabil. Aici nu răspunde nimeni de calitatea serviciilor oferite???

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.