Marți, ora 13.00. Cifra infectaților din jud. Buzău a ajuns la 43

În urmă cu câteva minute s-au anunțat două noi cazuri de infectare cu C-19 în jud. Buzău.

Pe lângă vestea rea, a apariției a două noi cazuri, există și una bună.

Conform primelor informații, noile cazuri nu au legătură cu focarul din cartierul Poștă, ceea ce poate însemna stabilizarea acestuia.

Nu s-au mai preluat de duminică seara pacienți cu C-19 din cart. Poștă și M. Viteazul

Cazul 42: vârstnică de 68 de ani, confirmată pozitiv luni 4 mai 2020. Pacienta s-a prezentat în data de sâmbătă UPU prezentând tuse și febră. A fost internată în spațiul special amenajat și testată pentru COVID-19. În așteptarea rezultatului, a fost transferată la Secția de Pneumofiziologie. După sosirea rezultatului, pacienta a fost transferată la Spitalul Victor Babeș din București. DSP Buzău a identificat doi contacți direcți, cărora le-au fost recoltate probe biologice și au fost plasați în izolare la domiciliu. Se caută și alți contacți.

Cazul 43: pacient de sex feminin, în vârstă de 31 de ani, gravidă în șase săptămâni, revenită din Marea Britanie, împreună cu soțul, în data de 26 aprilie. Au intrat în carantină în aceeași dată într-un centru amenajat la nivelul județului Buzău.Sâmbătă au acuzat simptomatologie ușoară. Au fost preluați cu ambulanța și internați la Spitalul Județean de Urgență Buzău, unde li s-au recoltat probe. Rezultatul femeii, sosit luni 4 mai 2020, este pozitiv și a fost transferată la spitalul din Rm. Sărat. I-au fost recoltate probe și soțului pacientei, rezultatul fiind în așteptare.

Cifra buzoienilor care au contractat C-19 a ajuns de azi la 43 de persoane. 18 dintre ele sunt din focarul izbucnit duminică în cartierul Poștă, iar 2 din Mihai Viteazul.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Marți, ora 13.00. Cifra infectaților din jud. Buzău a ajuns la 43

  • @Auras: De unde provine cazul 42? Municipiu? Judet?

  • Așa mai intrăm și noi în rândul lumii, că prea eram ultimii!:)

  • Din punctul meu de vedere, nu este o veste buna. Faptul ca e posibil sa fie un alt focar, din contra, e o veste extrem de proasta.

  • Intram in randul lumii din cauza mai ales a unor inconstienti si a nepasarii autoritatilor, mai ales in cazul tiganilor!
    ps Auras, sunt tigani, mai lasa-ma cu romii tai @. Macar scrieti rromi cum la ordinul lui Soros si ‘-n prostia lui a acceptat Petre Roman!

  • Nu e neaparat o veste linistitoare. Daca stiam ca provin din acelasi focar, era limpede. Dar, asa…. ce e cu pacientul 42?

  • Citisem un comentariu pe alt site,că duminică a fost luată o doamnă cu izoleta din Dorobanți. Cred că dânsa ar fi nr.42, părerea mea.

  • Ce se intampla cum , este rezultatul vizitei la Buzau a cuivaaaaa

  • iN atentia DIRECTIEI DE SANATATE PUBLICA,POLITIEI,JANDARMERIEI,PRIMARIEI,PREFECTURII si a tuturor celor responsabili :Acest clan al tiganilor PISTOL,au rude si prieteni si in zona strazilor Simion Barnutiu si Gheorghe Asachi pe care i-auu frecventat si ii frecventeaza zilnic! Pericolul raspandirii infectiei in aceste zone si nu numai,este URIAS! Luati masurile legale si necesare ,domnilor!URGENT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.