Cifre uluitoare. O fi adevărat sau Toma încearcă să-și dezarmeze adversarii ?

„Am văzut ultimele sondaje. Stau nu bine, ci foarte bine. După alegeri susținătorii mei vor avea o surpriză plăcută, iar adversarii mei o mare dezamăgire”, a spus azi Toma.

Primarul n-a vrut să zică exact cât ar avea în sondaje, dar la insistențele unui jurnalist local s-a scăpat și a spus aproape în șoaptă. „Sunt sondaje în care am și 70%!”.

Toma a susținut azi o conferință de presă în părculețul de lângă primărie

O fi adevărat sau Toma încearcă să-și dezarmeze adversarii ?

Procentul de 70% e unul uriaș. Întrebarea care se pune e dacă cifrele din sondajele văzute de Toma sunt într-adevăr atât de mari sau dacă nu cumva primarul în funcție încearcă să-și dezarmeze adversarii.  

De ce e rău și de ce e bine

Pentru democrația de la Buzău n-ar fi bine ca un candidat să aibă un procent atât de mare. Pentru sănătatea politică a urbei e important ca opoziția să aibă suficientă forță în a pune presiune pe primarul în funcție și de a-l trage de mânecă atunci când ia decizii eronate.

Procentul mare al lui Toma, dacă e adevărat, poate avea și conotații pozitive. Poate însemna că buzoienii au început să facă diferența între vorbe și fapte. Capitol la care Toma, după mandatele aride ale lui Boșcodeală, a punctat decisiv (îndeosebi prin campania neîntreruptă de asfaltări).

Toma mai face un lucru cu care câștigă la capitolul simpatie. Răspunde personal, atât pe facebook, cât și pe site-ul de sesizări (buzaucityreport.ro) fiecărui buzoian, de la vlădică la opincă. Omul de rând apreciază când e băgat în seamă de primar. Iar când ceea ce scrie acolo Toma (adică vorbe), se vede pe teren în zilele următoare (prin fapte), atunci primarul și-a procurat un prieten și un vot.

loading...

8 comentarii la „Cifre uluitoare. O fi adevărat sau Toma încearcă să-și dezarmeze adversarii ?

 • ,,vise, taică vise”. Toma va câștiga lejer, dar nu vă avea peste 45%. Pe el îl îmbată aburii puterii. Va câștiga datorită lui Romanescu. Liderii opoziției, în loc să vină toți cu un singur candidat își urmăresc interesele minore si fiecare vine cu un candidat fără șanse.

 • Hahaha! Marele Ștefu a devenit secretara PNL? Cui face cafeaua dimineața? O sa aiba o surpriza cand va veni si Mocanu acolo :)))
  Vai de mustața lui!

 • De curand pe bld. Unirii au aparut niste indicatoare cu parcare progresiva prin care locatarii sunt obligati sa-si achizitioneze un abonament de 120 lei/an pentru a putea parca masina in fata blocului in timpul zilei, gratis fiind doar dupa ora 21.00 !!!!!. 120 DE LEI IN CONDITIILE IN CARE IN PARCARILE DIN SPATELE BLOCURILOR LOCURILE SAU DAT CU 90 DE LEI!!!. Sper ca macar cei de pe bld. Unirii, afectati de aceasta modificare sa inteleaga ca nea primarul asta de cand a venit vrea doar bani, bani, bani. Ca sa nu mai vorbim de alte proiecte fantasmagorice …..
  P.S. Acum cateva luni domnule Tereaca ne prezentati cazul unei parcari de resedinta de pe Unirii Sud unde se alocasera 60 de locuri la 300 de apartamente… stiti cumva ce s-a intamplat ca pe site-ul urbis aceasta este singura licitatie blocata : https://www.urbisservbuzau.ro/index.php/home/parcari-de-resedinta/53-anunturi-licitatii-parcari-de-resedinta
  parca ati depus si dvs dosar ????

 • PSD, nu Toma, a câștigat Primăria Buzău cu vreo 16.000 de voturi, dintr-un total posibil de vreo 100.000 de voturi. Asa ca, mai ușor cu votanții…
  Indifetent cine era candidatul PSD la primărie ar fi câștigat. Toma nu a fost printre primele optiuni ale lui Ciolacu&Co.

 • Adevarul este ca dupa ,,epoca” Boscodeala, in care altceva in afara de concerte saptamanale in Piata Daciei si potlogarii cu terenuri nu s-a mai facut, TOMA a facut ceva palpabil ptr buzoieni. Nici nu ma indoiesc ca are procentajul de 70% ca favorit la Primarie……[Leo]

 • Repede ați uitat de concertele și spectacolele lui Toma.

 • Acuma, dacă și adversarii domnului Toma “își comandă” niște “sondaje” de genul ăsta, probabil și ăia vor avea 85%… 😉

  Toată treaba e cine plătește “sondajele” 😉 Ba chiar, dacă nu sunt atenți “sondorii”, clientul lor poate avea chiar 102-103% 😉

  Sondajele astea sunt apă de p(u)loaie, zero barat, asta dacă nu ați uitat de la alte și alte alegeri pline de “sondaje” din burtă…

 • Daca insista pe ideea cu fantanile arteziene de juma’ de milion in plina criza, o sa intre sondajul la apa, instant.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.