Cinci decese ale unor buzoieni cu test pozitiv a anunțat azi DSP Buzău

Record, la Buzău, de pacienți decedați și cu test pozitiv de coronavirus – conform DSP Buzău.

Nu mai puțin de cinci pacienți au fost anunțați decedați în comunicatul DSP Buzău de azi.

E drept pacienții au între 77 și 91 de ani și sufereau de multiple comorbidități (vezi lista mai jos).

Despre doi dintre decedați buzopienii.ro a mai scris AICI.

DECES NR.50

Pacient in varsta de 77 de ani se prezinta la SJU Buzau cu simptomatologie respiratorie in 29.07.2020. Este testat si confirmat cu SARS CoV2 o zi mai tarziu si internat in Spitalul din Ramnicu Sarat pe sectia de ATI – starea pacientului fiind grava. In data de 13.08.2020 survine decesul.

Comorbiditati: diabet zaharat, hipertensiune arterială, accident vascular ischemic.

DECES NR.51

Pacient in varsta de 88 de ani din Buzau aflat in Caminul  pentru persoane varstnice Costesti, declarat focar Covid 19, este internat la Spitalul din Ramnicu Sarat in urma testului pozitiv pentru Covid 19 in 10.08.2020. Starea pacientului se agraveaza foarte rapid iar in 13.08.2020 se constata decesul.

Comorbiditati: hipertensiune arterială, antecedente de tumora de colon operata, purtator de colostoma, stenoza aortica, boala pulmonara.

DECES NR.52

Pacienta in varsta de 80 de ani se prezinta la SJU Buzau cu simptomatologie respiratorie specifica in data de 06.08.2020. Este confirmata cu SARS CoV2 si transferata la Spitalul din Ramnicu Sarat. Simptomatologia se agraveaza si este transferata pe sectia de ATI doua zile mai tarizu. In data de 13.08.2020 survine decesul.

Comorbiditati: enterocolita cu clostridium dificile, insuficienta hepatica, insuficienta respiratorie acuta, hipertensiune arterială , cardiopatie ischemica cronica

DECES NR.53

Pacient in varsta de 91 de ani, rezident al Centrului pentru Persoane Varstnice Costesti, simptomatic,  este testat si confirmat cu SARS CoV2 in data de 08.08.2020. Simptologia se agraveaza iar in data de 10.08.2020 survine decesul.

Comorbiditati: dementa mixta.

DECES NR.54

Pacient in varsta de 79 de ani, cunoscut cu patologie pulmonara, se interneaza in stare grava in SJU Buzau cu simptomatologie specifica. Este confirmat cu Covid-19 in data de 12.08.2020, data in care pacientul a decedat.

Comorbiditati: boala pulmonara, dependenta de concentrator de oxigen, fibrilație arterială, boala cardiaca ischemica,  insuficienta renală acutizata.


În ultimele 24 de ore, în  județul Buzău au mai fost confirmate 46 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul Coronavirus (19 pacienti au fost testati si diagnosticati într-un laborator privat si 1 pacient într-o unitate sanitara din alt judet).

➢ Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 13 ani și 88 de ani.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.