CINCI măsuri cu care îi va câștiga pe buzoieni după demiterea lui Tescaru

Lovitură importantă reușită aseară de Toma.

După eliminarea maxi taxi, demiterea lui Tescaru – „omul rău” de la Compania de Apă – este a doua mare lovitură reușită de primar.

Buzoienii salută decizia, Tescaru e un personaj urât de buzoieni, dar îi cer acum primarului să se țină de cuvânt.

Cinci ar fi cererile cele mai importante, din care prima este esențială.

A) Ieftinirea cu măcar 20% a prețului apei (acum cel mai mare din țară)

B) Creșterea calității. Fără apă neagră la robinet.

C) Schimbarea țevilor de azbociment din orașul Buzău

D) Investiții la rețelele din județ unde apa nu e potabilă

E) Dacă Tescaru avea – așa cum era acuzat – un salariu nesimțit de peste 200 de milioane pe lună, înlocuitorul său trebuie să prezinte public fluturașul cu o leafă de sub o sută de milioane.

Dacă Toma va face aceste lucruri atunci va câștiga încrederea și mai multor buzoieni – că este un tip parolist și primarul de care Buzăul avea atât de mare nevoie. Altfel, va da apă la moară cârcotașilor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Buzoieni mândri de Calea și Cimitirul Eroilor! „E superb ce am văzut la Buzău!” Iată FOTO de azi  CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

11 comentarii la „CINCI măsuri cu care îi va câștiga pe buzoieni după demiterea lui Tescaru

 • Daca mai desfiinteaza si Politia Locala,aceste capuse care consuma banii buzoienilor degeaba,chiar ii castiga pe buzoieni.

 • Bravo Auras! Interesante cele 5 puncte! De urmarit….impreuna nu?

 • da ce dracu face Tescaru de ia atatia bani ? asta a inventat mersul pe jos? dar kiar nu-i este rusine? kiar nu s-a sesizat nimeni pana akum ?eu n-am vazut o teava schimbata de apa. stie numai sa umfle preturile la apa. e un nesimtit.

 • Mai Costel (aka terioiu constantin), acum dacă e sa fim corecți până la capăt, s-a mai făcut câte ceva și pe timpul domniei lui Tescaru. Poate nu ai locuit în oraș în ultimii ani, altfel ai fi aflat că la Crâng, adică în cartierul Nicolae Bălcescu, a fost schimbată toată rețeaua de apa. Nu țin cu individul în cauză, dar trebuie văzute atât cele rele, cât și cele bune, chiar dacă acestea din urma sunt puține. Poți s-o lași mai ușor cu acel “k” și sa folosești combinația “Chi”. Îți spun eu, da infinit mai bine și nu faci cine știe ce eforturi, în plus…

 • Vorbe
  Nu va face nimic din ce a promis!!!

 • Nenea reporteru’
  Ce inseamnă imediat?
  In dex inseamnă:
  “imediat, ~ă [At: GALACTION, O. I, 116 / P: ~di-at / Pl: ~ați, ~e / E: fr immédiat, lat immediatus, -a, -um] 1 a Care se produce fără mijlocirea altuia Si: nemijlocit. 2 a Care se situează sau urmează fără trecerea unui interval de timp sau de spațiu Si: după, îndată, lângă, numaidecât. 3 a Care urmează să se producă fără întârziere. 4 a Care se află la o distanță foarte mică de cineva sau de ceva. 5 av Nemijlocit. 6 av Îndată. 7 av Numaidecât. 8 av Pe loc. 9 av (Pop) Acum. 10 sn Timp foarte apropiat.”
  Tinem aproape sa vedem daca va respecta ce s-a laudat ca face!

 • Mai Dynamo,da cand s-au schimbat tevile in cartierul Crang apa murdara vine mult mai des.Acum doi ani la reclamatia mea (oricine poate face acest lucru atunci cand are apa murdara la robinet) ,o echipa a Companiei de Apa s-a deplasat si a luat probe.Sa-ti spun si turbionatul constatat:7,8.In conditiile in care maximum este 1.Degeaba au schimbat tevile, eu am mai des apa murdara la robinet.Am facut o cerere atunci cand au spart pe Nicolae Balcescu,sa mai instaleze doua guri de scurgere si sa mai prelungeasca canalizarea in doua puncte unde se strange apa pe o alee pe care circula si masini si copii care merg la scoala dar au spus ca nu au fonduri.Probabil apa aia meteorica nu o platea nimeni !!??.Orice Companie de apa nu are cum sa fie pe pierdere datorita profilului: vinde apa si detine monopol pe piata.

 • Oricum toata treaba pute. De la gurile de canalizare! Voi n-ati obsevat ca in Buzau pute de cum intri in oras? Si ca pute si mai tare cand te plimbi pe strazi? Cand i-am sesizat asta d-nului primar, acum vre-un an, a zis ca e tot treaba companiei de apa si c-o sa se ocupe! Si s-a ocupat ……. Stai sa vezi de-acu trai pe vatrai la comp de apa! Pleaca unii, vin altii, mai dihai! Infometati …..

 • Intr-adevăr, în Bălcescu, Compania de apă a avut vreo 5 ” intervenții ” în spatele celebrului restaurant-unicat Grand și a unei fabrici de pâine turcești … Altă întrebare (!) : ce se va întâmpla cu noul ” sediu ” al Comp. de apă făcut pe spinarea fostului hotel al Partidului – Crâng ? Ce se va întâmpla cu numărul tare stufos de salariați TESA ai companiei și ce salarii vor avea ceilalți după … rectificare ? Nu cred că vor ajunge la agenția de șomaj fiindcă toți sunt oamenii … cuiva ! Cred că Primarul atunci când dărâmă ceva, trebuie să și pună altceva la loc … Oricum, până la … limpezirea apelor (!) va mai curge multă apă din râul Buzău !…

 • Pt informare
  Nenea Cuza Voda
  Daca nu stii stai acasa culcat cu botul pe labe
  In orasul Buzau apa furnizata este de adancime
  Adica foraje
  Care sunt din cateva surse
  Crang,este,vest,zahar si Lipia
  Daca nu stiai candva apa trasa din raul Buzau se folosea in zona Industriala
  Acum nu se mai foloseste
  Documenteaza te!

 • Stati linistiti nu va agitatati , cu noua conducere nu o sa mai puta canalizarea ,da ordin Domnul Primar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.