Cinci persoane au ajuns la spital în urma impactului

Cele două autoturisme (VW Golf și Opel) s-au ciocnit frontal astăzi pe drumul dintre Pogoanele și Scutelnici.

Vina îi aparține unui tânăr de 23 de ani din Pogoanele care rula cu viteză înspre Scutelnici. Șoferul Golfului a motivat însă că a ajuns pe contrasens în încercarea de a ocoli o groapă, împrejurare în care a scăpat mașina de sub control.

În urma impactului conducătorii auto de 23 respectiv 47 de ani şi alte trei persoane (o tânără de 16 ani – din prima mașină, Golf – şi un barbat de 53 de ani şi o femeie de 43 de ani, pasageri în a doua masină, Opel Astra) au suferit vătămări şi au fost transportați la spital” – informare IPJ Buzău 

Două persoane au fost extrase din mașină cu sprijinul pompierilor de la descarcerare din cadrul unității ISU de la Padina. Primele ambulanțe ajunse la fața locului au fost de la Pogoanele. Asta pentru a reliefa importanța stațiilor locale de pompieri și ambulanță.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Cinci persoane au ajuns la spital în urma impactului

  • Culmea ghinionului sau culmea prostiei?
    Pe un drum slab circulat, două mașini care circulau din sensuri opuse intră în coliziune frontală una cu cealaltă. Cred că erau mai multe șanse de a câștiga la loto, dar, ghinion românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.