Șase răniți, coliziune în intersecție

Mai multe salvări și echipaje SMURD, inclusiv descarcerarea, au fost direcționate în această dimineață în sudul jud. Buzău.

Un accident grav s-a produs în comuna Glodeanu Siliștea la intersecția în cruce dintre două drumuri județene (102H și 203 I) între Satu Nou și Cotorca.

Unul din cele două autoturisme implicate nu a oprit la STOP, rezultând o tamponare periculoasă (față-lateral).

Din primele imagini furnizate de IPJ Buzău se observă un autoturism de culoare închisă rămas fără uși pe partea șoferului

Vina producerii accidentului aparține unui șofer de 45 de ani din București care nu a oprit la stop.

Șoferul din București și patru pasageri ai acestuia au fost răniți + un pasager din mașina care rula regulamentar.

IPJ Buzău: „Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe DJ102H pe direcția Caldarusanca spre Pogoanele, de către un șofer de 43 de ani, din București și mașina care circula pe DJ 203 I pe direcția Buzău către Urziceni, la volanul căreia se afla un conducător auto de 65 de ani, din Galați.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a 6 persoane, cu vârste cuprinse între 7 și 45 de ani, din București, Dâmbovița și Galați. (șoferul din București și 4 pasageri ai acestuia, respectiv un ocupant din mașina conducătorului auto din Galați).

Persoanele rănite au fost preluate de către echipajele medicale, ambulanță și elicopter SMURD, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.”

loading...

Un comentariu la „Șase răniți, coliziune în intersecție

  • Străzile din municipiul Buzău sunt pline de calmatoare de trafic (s-au montat unde au cerut toți proștii, fără niciun argument solid și fără nicio documentare în teren), iar intersecțiile periculoase din județul Buzău au indicatoare montate aiurea sau lipsesc ori sunt deteriorate. În schimb, tov. Neagu bagă bani, din banii județului Buzău, în moldovenii de peste Prut.

    Apropo, Tereacă, fă și tu ceva util, și vezi cate drumuri județene și comunale neasfaltate (sau asfaltate pe hârtie) are judetul Buzău. Îți dau și un exemplu, drumul județean de la Berca la Chiliile cică apare în acte asfaltat integral de mulți ani, dar, în realitate, vreo 10 km nu au fost niciodată asfaltați. Și se miră unii că populația comunelor a scăzut. Oare de ce?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.