Cinci șantiere noi deschise în Buzău în ultimele zile

Gata cu iarna, Urbis Serv s-a apucat serios de treabă. Nu mai puțin de cinci șantiere au fost deschise în ultimele zile.

Șantier 1. De vineri s-a demarat operațiunea de mărire a parcării din fața blocului în semilună (din vecinătatea catedralei episcopiei).

În plus, pentru facilitarea ieșirii cu autoturismele a cetățenilor din cartierul Obor se va proceda la o spargere a trotuarului dinspre aleea interioară (spatele blocului în semilună) înspre str. Obor.

Șantierul 2. S-a început amenjarea unei parcări în cartierul Broșteni la „D”-uri. În martie se va asfalta împreună cu parcările refăcute (în această iarnă) din Micro XIV și de lângă Liceul Pedagogic.

Șantierul 3. De joi a început lucrul și la pasajul de la gara CFR Buzău. De luni accesul va fi interzis (CLICK AICI pt. detalii)

Șantierul 4. De câteva zile muncitorii de la Urbis Serv au intrat în curtea școlii nr. 12 – Sf. Andrei din Micro XIV. Urmează a se asfalta incinta și terenul de sport.

Șantierul 5. Veste bună și pentru elevii Școlii nr. 2 (N. Titulescu) din fostul cartier 23 august. Și aici se va asfalta după 30-40 de ani curtea școlii.

„Am prins bani în bugetul din 2020 pentru asfaltarea tuturor terenurilor de sport ale școlilor și liceelor din Buzău”, a anunțat primarul C-tin Toma.

După școlile 2 și 12 la rând vor veni școlile nr. 7 din Dorobanți și 16 din Micro V, iar apoi Colegiul Tehnic de pe Aleea Industriilor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

Gata cu iarna, Urbis s-a apucat serios de treabă

loading...

3 comentarii la „Cinci șantiere noi deschise în Buzău în ultimele zile

  • Pentru România, cel mai benefic ar fi ca alegerile locale să aibă loc anual!

  • Aveți dreptate ați avut o earna foarte grea zăpadă foarte mult mai aveți bani pentru santiere

  • @Anonim
    WTF!!!??? Tati, go to the school! Adică pe înțelesul „lu’ matale”, mai treci pe la școală, cumetre… Ai ucis total limba română, și mai ai și curajul să postezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.