Cinci se fac de la zero, cinci se modernizează. În 2019

„Se lucrează la eliberarea autorizațiilor de construcție pentru încă cinci locuri de joacă noi, care ar urma să fie amenajate în acest an”, a spus viceprimarul Ionuț Apostu

Locații :

a) Simileasca – str. Intrarea Iazului

b) Unirii Nord – intersecție str. Penteleu – Popa Tun (în locul garajelor)

c) Unirii Sud – Bl. 104-105

d) Micro V – curtea Școlii nr. 16

e) Parcul din spatele Catedralei Sf. Sava

În perioada următoare ar urma să fie modernizate alte cinci locuri de joacă:

„Prioritatea zero este cel din Parcul Marghiloman, care a fost dezafectat în urmă cu aproape o lună. Se va pune tartan pe jos, se vor aduce piese noi de mobilier din lemn, s-a stabilit deja configurația. Va fi mai frumos și mai sigur. La rând vin cele din Parcul Tineretului li Parcul Crâng, cel de la blocurile de pe Iazul Morilor și încă unul din cartierul Dorobanți”, a adăugat Apostu.

Se are în vedere modernizarea și a altor locuri de joacă din Buzău, urmând a se întocmi lista pentru 2020.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Cinci se fac de la zero, cinci se modernizează. În 2019

 • Dl. Vice nu aveti in vedere si spatiul de joaca( e adevarat mai mic si mai modest, deci cu finante mai putine) dezafectat de 3-4luni din incinta blocurilor din centru, str. Tunel, in spatele rest. Miorita. Copii au asteptat toata vacanta sa se joace dar …. Pe o arie de 1km. nu este alt teren de joaca. L-ati dezafectat in 2 zile cu o intreaga „armata” de meseriasi si asa a ramas. Acest loc de joaca este acolo de 3 generatii dar s-a tot micsorat. Poate reusim sa nu il desfiintam urmatoarele 3 generatii

  Răspunde
 • Ne anuntati si pe noi cine a luat lucrarile ? sunt multi bani la mijloc…. sau este secret ??

  Răspunde
 • Nici in cartierul Brosteni nu sunt locuri de joaca. Probabil copiii de acolo nu ar trebui să se joace!!! Sau ar trebui să meargă în parcuri??!!! Sau sa stea in casa pe tablete si telefoane???!!!

  Răspunde
  • Doamna Moise, vă recomand propuneți dvs. un spatiu adecvat celor din primărie. Există deschidere. În ultimii 2-3 ani s-au înființat multe noi locuri de joaca în Buzau.

   Răspunde
 • Nu știu cum se face, dar in micro 3 – zona Kaufland 4 locuri de joaca unul după altul, iar în zona Broșteni, unul singur, după peco. Serios, mai sunt și altele și eu nu știu? Că am luat la pas cartierul Broșteni și nu găsești sa duci copilul decât în Tineretului…. Pai in zona Colegiului din Broșteni nu exista nimic. Aici nu este necesar? Înțeleg că nu e zona principala, dar totuși, și aici sunt copii, numai în blocul meu 8, care nu au unde să mearga.

  Răspunde
 • Ca tot veni vorba de intersecție str. Penteleu – Popa Tun (în locul garajelor…
  Stradutele din apropiere sunt … nesimtit de gropoasa si jegoase
  Rog pe domnul Apostu,singurul in care am o mica incredere ca va face ceva.

  Răspunde
 • Gresit, nu Urbis va face reparația si modernizarea ci o firma privata, din alt judet. Este deja monitorizata treaba, pt ca se incearca evitarea unei licitatii deschise… mi-a soptit un amic cu ochi foarte albaștri

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.