Cinci străzi deja rezolvate, urmează zece. Iată lista!

Crinului, Narciselor și Renașterii. Sunt primele trei străzi din mun. Buzău pe care s-au înlocuit țevile de azbociment – considerate cancerigene.

În aceste zile se finalizează lucrările pentru alte două străzi: Proiectată și Oltețului.

Urmează în acest an alte zece pentru care s-au semnat deja contracte cu firmele care execută lucrări de instalații.

E vorba de străzile Bicaz, Broșteni, Clemenței, Dorobanți, Gh. Lazăr, Gârlași, Mioriței, Parâng, N. Bălcescu, Vișinului.

Ultimele trei străzi rămase cu țevi din azbociment – Obor, Al. Marghiloman și Sava Gotul – vor fi rezolvate cel mai probabil anul viitor după ce Comp. de Apă Buzău va semna contractul de finanțare cu fonduri europene (probabil peste câteva luni).

În documentul de mai jos pot fi vizualizate toate investițiile programate a se face de către Compania de Apă în municipiul Buzău (click pe săgeată pt. a trece la pagina următoare). Doar pentru oraș se va obține o finanțare de 59 de milioane de euro (250 de milioane la nivelul întregului județ).

lucrari-retele

loading...

2 comentarii la „Cinci străzi deja rezolvate, urmează zece. Iată lista!

  • Domnule TEREACA ,,, CRINULUI A FOST schimbata pe vremea Domnului Tescaru despre ce vorbesti ????????????????????? DACA TAI SI ACEST COMENTARIU NU E OK PENTRU TINE CA JURNALIST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • MINCIUNAAAA !!!!…..PE CRINULUI, A FOST ȚEAVĂ DE OTEL !!!!!…..ȚEAVĂ DE AZBOCIMENT AM SCHIMBAT-O NOI , LOCUITORII STRĂZII CRINULUI , AM CUMPĂRAT ÎN ANUL 1974 ,ȚEAVĂ DE OȚEL , NOI AM FĂCUT LA TIMPUL RESPECTIV SĂPĂTURILE. …..CEI DE LA APA, AU FĂCUT LA TIMPUL RESPECTIV DOAR RACORDARILE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.