Cinci sute de copii! Vezi galeria foto

E genul de articol la care fotografiile sunt mai frumoase și mai cuprinzătoare decât scriitura (felicitări fotografului!):Cinci sute de copii (!) între 9 și 17 ani – din toată țara – au venit în weekend la Buzău la prima competiție națională de atletism găzduită de stadionul de profil din Buzău.

Au fost sprinturi, alergări, sărituri în lungime și vortex la ATH Run Kids Athletics cu emoții și bucurii atât din partea competitorilor, cât și a părinților din tribună:

Micuții atleți care au urcat pe podium au fost premiați de cea mai iute fată din România, Marina Baboi, multipla campioană din Buzău de la 100 și 200 de metri:Un merit important pentru că la Buzău se pot organiza astfel de competiții are primarul Toma, cel care s-a îngrijit să modernizeze după zeci de ani stadionul de atletism din Buzău (are inclusiv instalație de nocturnă) și a reînființat clubul Gloria Buzău cu secții de atletism și sportul pentru toți:Citește și:

loading...

3 comentarii la „Cinci sute de copii! Vezi galeria foto

 • Pe fraieri ii poți păcăli cu numărul, dar pe cei prezenți acolo , nu prea. Daca au fost o sută cu indulgenta. Parol mon cher.

  Răspunde
 • Buna ziua, de la mt670.blog sunt si doresc sa iau un punct de vedere si din partea voastra (redactia, Toma, Lungu, PSD etc):
  Cum comentezi faptul ca Asociatia Athletics Run Club (coorganizator) a fost infiintata in nov. 2023?
  Cum comentezi faptul ca SCM este condus de catre presedintele la „tineret PSD Bz”?
  Cum comentezi faptul ca au fost prezente oficialitati, la o competitie pentru minori, un sef de partid, un sef de tineret si un deputat, toti de la PSD.
  Cum comentezi faptul ca aceasta este prima si singura competitie de orice natura desfasurata pe acest stadion in ultimii FIX 3 ani, respectiv din aprilie 2021 (cand s-a finalizat reabilitarea)?
  Daca aceasta este o stire sportiva, care au fost competitiile si castigatorii? (doar pentru redactie!)
  Multumesc!

  Răspunde
 • Ne place sau nu ne place Toma în postura de primar trebuie să recunoaștem că investiția în terenul de atletism era necesară. Felicitări.
  Așa, ca fapt divers, civilizații de la Consiliul Local din Brașov au respins propunerea lui Țiriac de a construi pe banii lui un patinoar pentru hochei în Brașov.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.