Cine a fost pe post de Moș Crăciun. Iată ce se va face cu banii

Motiv de bucurie azi pentru buzoieni și primarul C-tin Toma.

Orașul Buzău a primit azi, la final de an, un cadou la care nu mai spera.

Pe post de Moș Crăciun a fost deputatul Marcel Ciolacu,  care a adus într-un „sac” pe care l-a descărcat la Buzău – 8 milioane de lei noi (80 de miliarde de lei vechi).

Șeful PSD Buzău a tras sforile la București pentru ca orașul Buzău să primească și în acest an o sumă importantă pentru subvenția la gigacalorie.

Banii vin din Fondul de Rezervă al guvernului.

„Îi mulțumesc domnului Marcel Ciolacu și celorlalți care au făcut posibil acest ajutor. Știți că pentru plata subvenției la căldură pentru această iarnă Primăria Buzău contractase un împrumut la CEC Bank de 14 milioane de lei. Mulțumită acestui cadou, putem scădea din suma împrumutată. În plus, și domnul Gubandru de la RAM ne-a dat și dânsul o veste bună. Au refăcut calculele și nu le mai trebuie 14 miliarde, ci doar 11 pentru a trece peste această iarnă. Asta înseamnă matematic, 14-8-3 = 3 miliarde. Atât ne vom mai împrumuta la CEC, credit pe 20 de ani. Suma de 11 miliarde astfel economisită o vom folosi în 2019 pentru investiții, în principal la asfaltări”, a anunțat, azi, Toma.

Marcel Ciolacu a tras sforile astfel încât orașul Buzău a primit la fiecare final de an sume importante pentru acoperirea subvenției la gigacalorie. Anul trecut, a obținut nu mai puțin de 150 de miliarde în acest scop.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Ce vrea să facă Toma cu apa ? CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Cine a fost pe post de Moș Crăciun. Iată ce se va face cu banii

  • Pe Gubandru, care a refacut calculele, nu-l trage nimeni la raspundere? S-au platit la CEC comisioane de acordare credit pt 14 mld. Acum ii ajung 11 mld? Era director economic si a avizat pt 14 mld. Sa n-o scalde ca vechea conducere,etc. Sa raspunda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.