Cine a ieșit câștigător

Astăzi au avut loc alegerile pentru funcția de președinte al PNL Buzău – organizația municipală.

Așa cum era de așteptat, Vlad Pufu (senator PNL) a câștigat detașat în fața contracandidatului Laurențiu Banu.

După numărarea voturilor, Pufu a strâns 110 sufragii, iar Banu 24. PNL Buzău a ieșit în câștig și pentru că a putut organiza o competiție corectă, democratică

Weekendul viitor, în PNL Buzău vor avea loc alegeri și pentru funcția de președinte pe județ, favorit fiind actualul interimar, Gabriel Avrămescu.

La finalul alegerilor de azi Avrămescu s-a pozat și l-a felicitat pe câștigător:

Gabriel Avrămescu: „PNL Buzău mai câștigă un om de valoare în echipă! Senatorul Vlad Pufu a primit votul de încredere al colegilor organizației municipale pentru funcția de Președinte. Felicitări Vlad! Organizatia municipală a PNL BUZĂU are nevoie exact de un astfel de lider, un om care a demonstrat foarte multe în afara perimetrului politic și care, va aduce, cu siguranță, plus valoare, în interiorul organizației municipale a PNL Buzău. Felicitări noii echipe liberale de la municipiu! Îi știu bine pe fiecare dintre oamenii care s-au alăturat lui Vlad Pufu în campanie și care de astăzi ocupă un loc în Biroul Politic Municipal al PNL Buzău. Le cunosc ambiția, le cunosc speranțele și sunt sigur că vor continua să recladească PNL Buzău, iar în următorii ani, vor veni, în fața buzoienilor, cu viitorul primar al municipiului și o echipă de consilieri locali pregătită să #DezvoltămBuzăulÎmpreună!

loading...

2 comentarii la „Cine a ieșit câștigător

  • … mă mir că nu a câștigat banu’ … 😉
    … vorb-aia, dai banu’, da’ stai în față… 😉

    Totuși, serios acum, la ce folosesc „alegerile” astea?!? Cam ce diferență e pentru mine sau alt cetățean „normal” că a câștigat ăsta sau câștiga ălălalt?!? Vreunul dintre ei muncește ceva, produce una de 1 leu? Sau sunt amândoi în „întreținerea” mea și a celorlalți „fraieri” care încă mai plătim taxe și impozite? Deci tot pe banii noștri?

  • Adevarata miza pt un presedinte de organizație este in perioada alegerilor locale si parlamentare ptr că are putere de a pune oameni pe liste eligibile așa cum vrea el dar vb de PNL Buzau unde organizația este praf si pulbere si urmatoarele alegeri vor fi europarlamentare scorul o sa fie catastrofal. Prin urmare Bucureștiul demite președinți organizatiilor cu rezultate slabe asa ca rin urma nu este cine se pregateste este prin cine se inemereste până la urmă asa au ajuns si ei lideri de organizație la Buzau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.