Cine a luat 10 ia și 3000!

Premiere azi la prânz pentru 24 de tineri buzoieni.

Emanoil Neagu, șeful CJ Buzău, va înmâna la ora 12.00 diplome și câte un plic cu trei mii de trei elevilor buzoieni care au obținut media zece la Evaluarea Națională și la Bacalaureat.

Printre cei premiați se va afla și Larisa Tudor, tânăra care a luat 10 la bacalaureat deși nu a învățat la un liceu de top din jud. Buzău – Liceul din Pogoanele

15 absolvenți de gimnaziu au obținut media 10 la Evaluarea Națională, iar 9 absolvenți de liceu au obținut media 10 la Bacalaureat.

În luna august și Primăria Buzău îi va premia pe elevii de zece din municipiu.

loading...

3 comentarii la „Cine a luat 10 ia și 3000!

  • Un gest frumos.
    Valoarea si munca se recompenseaza intotdeauna.

  • Asta cu “deși a învățat la Liceul Pogoanele” nu e chiar ok! Adică dacă nu e Hașdeu sau Eminescu, ceilalți, elevi și profesori, sunt niște tâmpiți cărora le curg balele?

  • Elevi buni sunt în toate școlile, doar că părinții acestora nu își permit să investească prea mult în educația lor. La Hașdeu, este invers, aproape toți copiii fac pregătire suplimentară pentru că părinții lor își permit. Deci, nu este doar meritul profesorilor din Hașdeu.

    P.S. Cel mai grav este atunci când elevul face pregătire cu profesorul care îi predă la clasă. Acesta va fi sigur avantajat.
    P.P.S. Orice venit trebuie declarat, domnilor dascăli!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.