„Cine-a pus bariera-n drum ?” Avem răspunsul!

Mai mulți cititori au trimis în ultimele ore către buzoienii.ro fotografii (mulțumim!) și au întrebat cine a pus bariera pe drumul dintre Parcul Tineretului și podul Mărăcineni:Avem Răspunsul + O Veste Bună

Bariera a pus-o Primăria Buzău în urma reclamațiilor (întemeiate) ale celor de la casele de pe colț (pugilistul Bogdan Dinu are o casă acolo pe colț) că unii șoferi circulă cu viteză și se face praf.

În fotografia de mai jos bariera e cu albastru, iar cu roșu e noul drum (balastat) (Aleea Petuniilor) ce se poate folosi.


Vestea bună e că azi Concas a început șantierul pentru construcția celor trei blocuri vizavi de Parcul Tineretului. Astfel că firma de construcții va reabilita drumul de pământ dintre podul Mărăcineni și sediul Hidroelectrica/Bazinul Olimpic pentru a permite accesul facil al utilajelor pe noul șantier (situat pe Aleea Petuniilor).

Aici, vizavi de Parcul Tineretului, Concas va construi cele trei noi blocuri (proiectul se numește Victoria Lac)
Pe lângă Aleea Petuniilor, muncitorii ridicau azi gardul șantierului
Asta e Aleea Petuniilor. Sunt deja construite câteva case, iar mai în față, pe stânga, va construi Concas cele trei blocuri cu șase etaje.

Din informațiile reporterului buzoienii.ro, la finalul construcției celor trei blocuri, Primăria Buzău va și asfalta acest drum dintre Parcul Tineretului și Podul Mărăcineni,

O veste excelentă, întrucât acest drum nou dintre cartierul Broșteni și podul Mărăcineni va ajuta la degrevarea traficului de pe Bd. Unirii Nord.

Citește și:

loading...

14 comentarii la „„Cine-a pus bariera-n drum ?” Avem răspunsul!

 • Si noi am facut reclamatii in fiecare saptamana de vreo 2-3 luni incoace ca si la noi se facepraf pe strada la cat sapa primaria si nu mai asfalteaz ala loc dar nu am avut tratament ca pugilistu si nu au oprit circulatia pe strada ca sa nu se mai faca praf. Numa daca esti sportiv si ai tatal consilier la Primarie se poate pune bariera? Intreb pentru un prieten

  Răspunde
 • Chiar face fiecare ce vrea in orasul asta ? Si pe mine ma deranjeaza mașinile pe strada mea ,ce fac pun o bariera?

  Răspunde
 • Cu alte cuvinte nu mai pot circula masini acolo pentru ca ii ridica praful in nas domnului Bogdan Dinu.
  Cine este domnul Bogdan Dinu si de ce este dumnealui atat de important pentru primaria Buzau?
  N-o sa va vina sa credeti dar sunt multi alti buzoieni carora masinile le ridica (si le-au tot ridicat) praful in nas (prin Centru, pe 1 Decembrie, pe Unirii, pe colo-sa, pe dincolo-sa) dar primaria Buzau a ramas frigida la suferinta acestora.
  Asadar, ca sa fim informati, cine este domnul Bogdan Dinu si de ce este domnia sa atat de importanta pentru primaria Buzau, deci si pentru noi, irefutabil.

  Răspunde
 • La cei după „varianta ocolitoare” nu se face praf? O sa ceara tot orașul bariere din anumite motive.. .așteptăm primăria sa fie la fel de prompta

  Răspunde
 • Cum dracu sa blochezi o strada, asa doar ca nu vrea unul sau doi de acolo praf??
  Mare bataie de joc!!!

  Răspunde
 • Offf, numa’ oameni plătiți de către opoziție, din bani publici, pe-aici pe la matale pe tarla, domnule reporter Tereacă, acești frustrați „oamenii de rând”, vorba distinsului nostru premier, eminența sa, domnul Marcel Ciolacu, viitor președinte al României (speram, nu-i așa, dodolață, cel putin cat mai desfășoară domnul Nistor Bogdan afaceri pe la Chișinău) cu nonșalanța de a contesta privilegiile autoacordate, ale celor ce, iată ne conduc necontenit de câțiva ani încoace către culmi înalte ale progresului și civilizației si, evident, au nevoie inclusiv de plămâni sănătoși ca sa-si poată mentine concentrarea și viziunea la cele mai înalte cote ale lucidității.

  Răspunde
 • Dacă este drum public, sunați la 112 și sesizați blocarea drumului fără drept. Este infracțiune! Apelul la 112 se înregistrează, iar la fața locului va veni un echipaj de poliție.

  Răspunde
 • Bogdan Dinu este unul dintre „mascații” poliției buzoiene.

  Răspunde
 • Nu v-ati obisnuit nici acum ca in tara asta si mai ales in zona asta si orasul asta conteaza cine esti si pe cine cunosti? Toate se intampla asa la administratie, la companiile de stat, doar daca esti cineva se deranjeaza pentru tine. De obicei trebuie sa fii cineva care capuseaza bugetul sau cineva care face afaceri semi-legale si ilegale, doar aia sunt bagati in seama.

  Răspunde
 • Sa o asfalteze nu sa o blocheze sa nu se mai facă praf .
  Dar aici e vorba de deranj de zgomot și tot așa.

  Răspunde
  • Nu e bani de asfaltare !

   Ca mâine vom avea de întocmit vreun parculet de 1000mp nou nouț, dincolo de alt parc, și de unde vom face rost de niste milioane de € dacă-i băgăm în prostii precum asfaltarea unei șosele din oraș, in 2023 ?

   In plus, nu pare să existe nici o motivație pentru tăierea acelui asfalt, prin acea zona, ulterior, de vreo 7 ori la rand, iar asfaltul nou-nouț, netăiat in toate direcțiile, de mai multe ori la rand, parca n-are nici un farmec….

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.