Cine ar urma să primească. Câteva zeci de mii vor fi date până vineri la Buzău

Vești bune! Patru milioane de măști chirugicale cu trei pliuri au fost donate statului român de agent economic privat (firma eMag).

Câteva zeci de mii vor ajunge și în județul Buzău. Vor exista trei mari categorii de beneficiari ai acestor echipamente de protecție.

Medici de familie;
 Persoane vârstnice și bolnavi cronici;
 Cadre ale Ministerului Afacerilor Interne.

Persoanelor vârstnice și bolnavilor cronici li se vor distribui 22.900 de măști prin intermediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău.

Pentru medicii de familie buzoieni au fost repartizate 19.700 de măști de
protecție, care vor fi puse la dispoziția Casei Județene de Asigurări de Sănătate pentru a fi distribuite beneficiarilor.

Cadrele MAI vor primi, de asemenea, măști chirurgicale de protecție.

Potrivit repartizării, circa 1.500.000 de măști centralizate la nivel național vor fi distribuite către mai multe județe, printre care se numără și Buzăul.

Punerea la dispoziție a măștilor către beneficiari se va desfășura, până vineri 10 aprilie.

UPDATE, PRECIZARE: beneficiarii persoane vârstnice cărora li se vor distribui măști de protecție prin intermediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilulului sunt persoane care se afla in centrele de bătrâni (azile) ale DGASPC Buzau.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Cine ar urma să primească. Câteva zeci de mii vor fi date până vineri la Buzău

  • De văzut și cum o vor face. Vor chema cateva mii de pensionari intr o zi la ora 11 si intr o mare de oameni ce se împing o persoană va baga mana in diferite cutii de unde va da câte trei masti ce vor trece din mana in mana? Eventual poate se si pupa pe obraji….
    Nu a trecut mult timp de la aglomerația din autobuze.
    Fapta in sine e bună dar se poate transforma intr un vector de răspândire covid. Decât să se facă amatoriceste ceva mai bine ii lasa pe bunicuți in casa. Mult succes si multa sanatate

  • Orice ar face statul cineva nu este mulțumit pe deplin…as vrea sa aflu cine nu este mulțumit sa fie la putere …si sa fie criticat mereu….Nu ar putea sa spuna ca este o idee bună și ca autoritățile sunt oarecum în ajutorul nostru …cred ca lumea ar trebuii sa fie putin mai indulgenta cu autoritățile…

  • La cei de la Electrica, gaze, apă,rer se gîndește prefectura? Că și ei sunt în permanent contact cu populatia posibil infectata, în linia întâi! Nu astept raspuns, ar fi prea frumos.

  • Dar la cei din comert?

  • …………….. Toți o apă și-un pământ !…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.