Cine are dreptate ? Bârlă: „Nu se poate ca primă de Crăciun să primească doar unii”. Iată și răspunsul primarului

După ce s-au contrat în privința grosimii și a calității asfaltului turnat în acest an pe străzile orașului Buzău (CLICK AICI), Fănică Bârlă și primarul C-tin Toma au exprimat opinii divergente și asupra altui subiect.

Bârlă nu e de acord cu decizia primarului Toma de a acorda prime de Crăciun doar unora dintre angajații din Palatul Comunal.

„Nu poți să dai prime de 30 de milioane doar unui sfert din angajații primăriei, iar celelalte trei sferturi să nu primească nimic. Nu se face așa ceva într-o echipă, într-un colectiv. Există un murmur evident de nemulțumire în primărie, se aude și de pe trotuar. Numai cine nu vrea nu-l aude. Cine a stabilit competențele pentru aproape 400 de persoane ? Cine să-i știe atât de bine pe toți. Eu sunt convins că nici domnul Toma nu-i știe. Poate doar Dumnezeu să știe. Ce să înțeleagă ceilalți, excluzându-i pe cei 50 care au primit primă, că nu sunt buni ?”, a spus Bârlă într-o emisiune la Campus Tv.

Citește și articolul: În atenția șoferilor. Din această seară, nou sens giratoriu într-o intersecție importantă din Buzău. Iată unde!

Primarul Toma i-a replicat tăios lui Bârlă a doua zi, în aceeași emisiune:

„Păi d-aia a nenorocit acest sistem domnul Bârlă și echipa dânsului. Cum să dai primă la fel și ăluia de muncește de-l ia dracu, stă peste program, uneori vine și în weekend la serviciu ca să rezolve probleme și ăluia care taie toată ziua frunze la câini ? Și să nu spună că numai Dumnezeu putea ști. Avem criterii foarte exacte, au luat primă doar cei care merită. În acest fel, le recunoaștem meritele celor care au muncit sârguincios și îi ambiționăm și pe ceilalți să muncească anul viitor mai bine pentru a intra și ei pe listă. Așa se procedează în orice organizație de succes, nu se dă aceeași primă la toată lumea. Și da, unii dintre angajații primăriei merită să plece acasă, așa cum de alții sunt foarte mulțumit că mă ajută să schimbăm acest oraș în bine după atâția ani în care nu s-a întâmplat nimic”, a spus Toma.

Primarul a anunțat că 54-55 de salariați ai Primăriei au luat primă, iar cuantumul acesteia este diferențiat. Suma maximă acordată a fost de 29 de milioane de lei vechi.

Citește și articolul: Care a fost prima grijă a șoferului care s-a oprit cu BMW-ul în castanul din față de la Grand ?

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

5 comentarii la „Cine are dreptate ? Bârlă: „Nu se poate ca primă de Crăciun să primească doar unii”. Iată și răspunsul primarului

  • Pingback:

  • Sunt persoane fff putine care in fiecare simbata si in toate sarbatorile legale ..craciun,paste,1 decembrie,sf andrei,sf maria…si nu li sau dat prime….e corect dle primar…nu mai spuneti ca ati dat dupa competente…ca din cei 54 nu stiu cati din ei vin in zilele libere la servici

  • Sunt persoane fff putine care in fiecare simbata si in toate sarbatorile legale ..craciun,paste,1 decembrie,sf andrei,sf maria…vin la servici…si nu li sau dat prime….e corect dle primar…nu mai spuneti ca ati dat dupa competente…ca din cei 54 nu stiu cati din ei vin in zilele libere la servici

  • Pingback:

  • Bârla este un pupincurist şi un şnapan notoriu. El şi cu Boşco au nenorocit oraşul Buzău. El nu ştie ce e aceea competenţă, profesionalism şi comportament onest. Barem dacă ar fi vreo somitate în vreun domeniu în care a activat. Tot sa pupi pe la partid, măcar o clanţă, normal că avansezi. Ruşine cu asemenea oameni şi cu cei care îi mai invită pe la TV.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.