Cine are dreptate ? Vezi AICI

Contre între deputatul Avrămescu și primarul C-tin Toma.

Penelistul susține că primăria nu a cerut ANL să construiască blocuri la Buzău, Toma zice că e exact invers.

Vezi, mai jos, declarațiile dar și documentele puse la dispoziția buzoienii.ro de cei doi.

Gabriel Avrămescu, PNL Buzău: „ATENȚIE! Din cauza “LIPSEI SOLICITĂRILOR DIN PARTEA PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI BUZĂU”, ANL NU va construi locuințe pentru tineri la Buzău. Pare incredibil. Știu! Dar e adevărat! Avem dovadă scrisă negru pe alb conform unui răspuns primit de un tânăr buzoian, vezi mai jos, care și-ar fi dorit să-și cumpere o casă prin Agenția Națională pentru Locuințe și care a adresat instituției o întrebare referitoare la viitoarele construcții de acest tip, în municipiul Buzău”.

Răspuns Toma: „Cel de la PNL sau ANL care a trimis răspunsul ăsta fie nu știe să citească, fie i-a fost lene să caute în arhivă. Avem solicitare scrisă depusă la ANL din 2018. Cu terenurile alocate, cu numere cadastrale, cu tot. Mai mult, domnul Țurcanu, care era șef la ANL a venit la Buzău, inclusiv directorul general ANL de atunci, parcă Stan îl chema. Și eu am fost la ANL la București de cel puțin două-trei ori. Dar, în 2019 a venit PNL la putere și a schimbat șefii de la ANL. Domnul Avrămescu, dacă vrea să ajute Buzăul, dincolo de gargară, să meargă la șefii ANL, să caute la registratură documentele depuse de noi și să aloce banii necesari”.

Toma susține că a propus ANL să construiască un cartier de case la ieșire din Buzău spre Vernești, dar și blocuri pe două terenuri libere din curtea fostului Liceu de Poliție și d epe str. Depoului din cart. Mihai Viteazul.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Cine are dreptate ? Vezi AICI

 • Din adresa oficiala a ANL: “… nu vor fi DEZOLTATE programe…”
  Ma intreb de mai multi ani, indiferent de partidul aflat la putere: oare oamenii astia aflati la butoane au facut vreo scoala? Citeste cineva de la ei ce scrie in documentele oficiale pe care le semneaza?
  Ce imbecili!… Toti!

 • … pt Klaxxy

  “nu vor FI FI DEZOLTATE …” – e chiar mai grav 🙂

  Clar nu citesc, oricum habar nu au ce semneaza …

 • Proiectele ANL au fost blocate pentru a le oferi patronilor de cartiere private sa jongleze cu preturile de pe piata imobiliara, sa isi vanda apartamentele. Au fost mana in mana. Din pacate, sunt la fel in continuare. Am ajuns sa platim 1.000 de lei chiria pentru o amarata de garsoniera. Se construieste foarte putin in orasul asta ramas in urma, iar ce se face este destinat numai oamenilor cu bani si celor care isi permit credite. In schimb, facem unire cu Odaia Banului si pășunile ținteștenilor.

 • Doi mincinoși. Doi politruci. Suntem blestemați să avem parte doar de astfel de oameni.

 • Felicitări Avramescu! Mafia PSD trebuie înlăturată!

 • Nu mai loviți in PSD. Domnul Constantin Toma lupta în fiecare zi pentru orasul sau si pentru locuitorii sai. Mai ușor cu PSD..Acest partid nu mai este la guvernare. Sa lasam pe domnul Primar sa lucreze.Are atitudine și energie.Propune proiecte interesante.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.