Cine câștigă. La ce trebuie să fie ACUM atenți șoferii

Asta e zebra unde mii de șoferi buzoieni și-au lăsat permisele.

Poliția se pitea în stația de taxiuri din Micro XIV și îi filma pe șoferii care nu dădeau prioritate pietonilor.

Zeci de permise se ridicau în doar câteva ore, polițiștii profitând de faptul că nu exista scuar despărțitor al sensurilor de mers și că strada era largă (chiar trei benzi pe sens).

Avantaj Penny XXL

Trecerea de pietoni a fost mutată 20 de metri mai înspre filatură. Avantaj pentru noul Penny XXL din Micro XIV, pietonii fiind îmbiați astfel să intre în supermarket.

Atenție, șoferi! (vezi foto mai jos)

Vizibilitatea șoferilor e obturată de prezența unui rest de gard viu de unde se poate ivi oricând un copil
Șoferii trebuie să fie atenți la stația de autobuz. Unii călători coboară direct pe trecerea de pietoni

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Cine câștigă. La ce trebuie să fie ACUM atenți șoferii

  • Trotuarul din fața noului magazin, spart cu ocazia reconfigurării părții carosabile, a rămas așa, rupt. Apoi, mutarea trecerii de pietoni nu-și avea rostul. Sunt acum două treceri la o distanță foarte mică, cea nouă nici măcar nu are continuitate către magazin și mai este și foarte aproape de stația auto. S-a făcut pe plac magazinului Penny prin ignorarea normelor de prevenție a accidentelor.

  • Și noua trecere de la Iazul Morilor e foarte periculoasa pentru pietoni. Ori semafor ori opritori. Și puse unele noi și la trecerea de la biserica. Altfel dobitocii merg cu o suta la ora pe acolo și tare îmi e ca se grăbesc spre pușcărie deși nu o sa mai folosească nimănui dacă lovesc pe cineva.

  • Poate se va face totuși și un spital municipal!

  • La trecerea de la biserica de pe Frasinet să se puna un limitator de viteză mai lung, spre trotuarul bisericii, deoarece unii îl ocolesc pe cel actual prin dreapta, astfel ca nu reduc viteza.

  • Sa puna niste radare fixe, mai bine, ca ne distrugem si masinile, se si polueaza enorm de la accelerarea de dupa limitatoare. Nu suntem in evul mediu. Bani de toate ineptiile sunt, pentru ceva util nu…

  • Are perfecta dreptate primul comentator, iar pentru ceilalti le raspund eu in locul ziaristului. In cel mai scurt timp strada Iazul Morilor intra in reparatie si cred eu ca se vor rezolva toate situatiile semnalate aici!

  • Username, bravo! Ar fi cea mai buna metoda asta!

  • Limitatoarele sunt sfinte. Ca sa nu ți rupi mașina sa fie străzile asfaltate. Semafoarele și radarele sunt pt oameni finuți. La noi sunt țărani fără pedala de frâna

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.