Cine câștigă și cine pierde. El ar fi „campionul hopa-mitică” – buzoienii.ro

Adrian Mocanu la PNL. Ar fi cu siguranță bomba anului din politica buzoiană.

Informația a ajuns la Buzău dinspre presa națională. PNL caută dezertori din cadrul alianței PSD – ALDE, iar „broasca” Adrian Mocanu ar fi înghițită pentru scopul, considerat nobil, de a demite guverul Dăncilă prin moțiune de cenzură.

Pentru Adrian Mocanu ar fi o afacere excelentă. Ar lăsa mârțoaga ALDE pentru armăsarul PNL. În schimbul votului de la moțiune ar obține locul doi – foarte probabil eligibil – pe lista PNL Buzău la Camera Deputaților.

Mocanu ar fi încoronat cu titlul de campion al traseismului (PSD, UNPR, PSRO, PMP, ALDE, PNL), dar pe de altă parte ar fi un fel de hopa-mitică. Cade mereu în ghetele de deputat.

PNL: câștig și pierderi cu Mocanu jr.

PNL ar avea niște pierderi de imagine înghițindu-l pe Adrian Mocanu. Dar cum „morala-i de brânză, când ni-i foame o mâncăm”, toate partidele (cu excepția USR-ului ?) au făcut, fac și vor mai face astfel de compromisuri.

Prin cooptarea lui Mocanu, PNL ar avea și de câștigat. Juniorul ar umple visteria partidului, altfel destul de săracă, ar veni cu el și cu un grup de susținători, iar la o adică, și-ar putea lesne încropi un limbaj anti-PSD. Drept urmare, așteptăm anunțul oficial.

Întrebări

Oare Adrian Mocanu va veni singur sau îl va lua cu el și pe Dorin Bădulescu ? Avocatul ar veni și ieri înapoi la PNL, dacă i se va oferi locul nr. 1 pe lista PNL la Senat.

O altă întrebare e ce va face cuplul Bârlă-Boșcodeală. Există riscul ca PNL-ului să-i rămână în gât cei doi, dacă va încerca să-i înghită și pe ei.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Cine câștigă și cine pierde. El ar fi „campionul hopa-mitică” – buzoienii.ro

  • Dacă se transfera mocanu, boscodeala et company la PNL cred ca se transfera și votanții la USR …………

  • Ar fi o greseala fatala a PNL …

  • Daca intra PNL la guvernare, pana la anul la alegeri pierde 10 procente

  • La aceasta ora,PNL Buzau care la recentele alegeri europarlamentare a obtinut niste rezultate foarte slabe , nu mai reprezinta cu adevarat o forta politica.In mod cert,cu astfel de achizitii ca Mocanu Adrian si Badulescu,PNL-ul isi va mai agata de grumaz inca doi ‘bolovani politici’. De castigat vor avea in primul rand buzoienii ,fiindca vor putea intelege cine sunt ‘vanatorii de ciolan’ din PNL.Ma bucur totusi ca prin aceste miscari ‘politice’ tot mai multi buzoieni vor intelege si se vor alatura USR,singura formatiune politica serioasa si angajata cu toate fortele in schimbarea in bine a societatii romanesti,a vietii politice din Romania.

  • Deocamdată, tot USR-ul este scăparea noastră!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.