Cine e alesul ? Joi va fi anunțat oficial

„Joi vom avea ședinte de Consiliu Local și Consiliu Județean legate de Gloria – fotbal. Lucrurile s-au rezolvat favorabil și din punct de vedere juridic și sportiv. Vom avea drept de promovare, dar și antrenor și președinte. N-am voie să spun mai multe, e o înțelegere între cele trei structuri de la Gloria, o respect”, a spus aseară primarul C-tin Toma la Campus Tv.

Din informațiile, pe surse, ale buzoienii.ro antrenor va fi Cristi Pustai. Sursele noastre spun că acesta a și fost zilele trecute la Buzău.

La prima vedere e o alegere foarte bună, Cristi Pustai fiind un antrenor cu rezultate bune, un om de bun simț, un intelectual (profesor de matematică). Dar, fotbalul e imprevizibil, iar antrenorii sunt ținuți (exclusiv) de rezultate.

Microbiștii știu bine, Pustai e de loc din Mediaș și a obținut rezultate bune cu echipa locală Gaz Metan pe care a antrenat-o în mai multe rânduri. În ultimii doi ani a pregătit pe Dunărea Călărași, echipă cu care a ajuns zilele trecute până la barajul de promovare în liga I (pierdut în dauna FC Voluntari).

Cristi Pustai, probabil cea mai bună alegere a trio-ului Toma, Neagu și privatul C-tin Cristea

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Cine e alesul ? Joi va fi anunțat oficial

  • Degeaba daca nu vom putea PROMOVA !!!!!!!!!!!! SA MA CONTRAZICA CINEVA VA ROG ,,,,,,,,,,,,,CU ARGUMENTE 🙂

  • Tocmai a fost scris si in articol ca vom avea drept de promovare din sezonul viitor..

  • Da, Pustai nu este rau ca antrenor, o alegere buna. Dar din cate se aude ca presedinte va fi unul Mitran, cine a decis asta a facut cea mai proasta alegere posibila.Un milog si un escroc , care a fost si prin Moldova, in tara toate cluburile de liga a doua sau a treia iau dat cu flit, fuge lumea de el…. de panarama ce este.. Acest specimen va mai dat “ jucatori” in liga a treia, niste fosile care nu mai
    jucau de 2 ani, dar el ii prezenta ca super jucatori!!!!

  • Razvan , Adica ce spune Dom. Tereaca e lege pentru tine ?????? sper sa ai dreptate sa poata promova !!!! Mai vedem

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.