emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Cine e bucuros după anunțul de azi al dnei Carmen Ichim. Consecințe

Trebuie că e la această oră unii dintre cei mai bucuroși buzoieni. E vorba de primarul C-tin Toma.

De ce ? Carmen Ichim tocmai a făcut anunțul surpriză că s-a înscris în Pro România.

În acest fel, Toma a scăpat de cea mai periculoasă combinație (Carmen Ichim – PNL) în calea obținerii celui de-al doilea mandat. E drept, Toma ar fi fost favorit și așa, dar acum emoțiile sale s-au redus considerabil.

Cum poate avea totuși Toma probleme ?

Dacă vor fi două tururi. Atunci, candidatul de pe locul 2, oricare ar fi el, ar putea strânge voturile tuturor opozanților lui Toma. Varianta cu două tururi e totuși destul de mică. Ar trebui ca guvernul Orban II sau III să fie învestit, iar apoi să se dea urgent ordonanță de urgență cu alegeri în două tururi. iar Curtea Constituțională să nu se opună.

Paul Negoiță – PNL ?

Ceva emoții ar putea avea Toma și dacă se va înființa o altă combinație: Paul Negoiță – PNL, la care ar putea achiesa inclusiv USR. Dar, nu e sigur că această uniune se va face, iar Paul Negoiță ar pleca din nou, precum în 2012 când l-a contracandidat pe Boșcodeală, cu două dezavantaje. Anunțul târziu al candidaturii (dacă va fi un singur tur), plus faptul că o parte a presei locale îi este ostilă.

Evident că anunțul dnei Ichim a produs bucurie și printre membrii Pro România Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Cine e bucuros după anunțul de azi al dnei Carmen Ichim. Consecințe

  • Nu mai stiu ce sa mai faca, toti alearga dupa ciolan.

  • Toma a făcut lucruri bune în comparație cu predecesorul său, dar a devenit prea sigur pe sine, cu aere de ctitor a la Nicu Constantinescu, uitând că acela era la origine oltean, nu ținteștean. Face greșeli față de unii care i-au ținut spatele, guri de foc care întorși împotrivă-i îl pot torpila în campanie cu toate realizările lui

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.