Cine e AUTORUL. „Identificat și internat”

Act de vandalism produs azi în municipiul Buzău, în stația de autobuz de la „Kilometrul Zero” (Bd. Unirii, în centru).

Un tânăr a spart unul dintre geamurile securizate care compuneau stația.

Individul care a spart geamul este un tânăr, considerat cu probleme psihice, care-și face veacul îndeosebi prin Micro XIV.

Buzoienii.ro a mai scris despre el în două rânduri. Prima dată după un act de exhibiționism în fața școlii din Micro XIV.

La finalul anului trecut s-a dat în stambă pe Spiru Haret:

„A dat foc la cârpa aia, le-a speriat pe fetele care veneau de la școală, înjură, face gesturi obscene. E periculos, cine răspunde dacă face vreo grozăvie ?”, s-au plâns trecătorii.

„A intrat în magazin și nu mai voia să iasă. Zicea și tot felul de aiureli, dădea din mâini, se strâmba. M-am speriat, rămăsesem singur cu el și am apăsat butonul de panică”, a spus vânzătoarea unui magazin din zonă.

Individul obișnuiește să inhaleze dintr-o pungă cu substanțe halucinogene

După ultima ispravă, astăzi a fost luat de poliție și internat la spitalul din Săpoca. Atenție, luni s-a întâmplat la fel, după ce individul a făcut scandal în stația de autobuz din Micro XIV.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Cine e AUTORUL. „Identificat și internat”

  • … Intre timp, mor oameni nevinovați prin spitale !… Justiție divină ?!

  • Calu’ din Micro XIV … vai de capul sau. Dar multi sunt asa de acolo … „confratii” .. doar ca aia nu-s nebuni, aia fac de ai naibii rele… Asta macar are prbl grave..

  • Politia ar merita sa se concentreze pe cei ce fac rele cu intentie … tampitul asta e asa din nascare… nu reprezinta o mare problema… doar o mare „caterinca”. Din doua palme pica si de la o vanzatoare. Publica si tu despre mizeriile facute de cei care nu-s de Sapoca…

  • ..uite cum platim acu’ pt asa ceva… sa stea la caldurica si pe tratament la sapoca… un retardat… in loc sa dam tot pt ventilatoare mecanice in spitale si pt. medici si asistente.. sa fie o minima protectie macar..sa nu duca virusul pe alte sectii! hal! nu`i mai internati ma la sapoca. astia tre luati putin cu pulanu’ ..vba aia … si potoliti asa… cheltuim banii statului aiurea cand e maxima nevoie pt sistemul medical…

  • Este comunitate mare de etnici in capătul micro 14, toti sunt violenți si hoți, nu lăsăm copii pe afara de frica lor mai mult decât de virus, mai ales acum ca au venit mulți din străinătate și umbla bezmetic pe străzi fără să fie întrebați de poliție ceva, pe noi romanii ne verifică imediat ce iesim din bloc dar cand ii vad le ăștia se întorc cu spatele si se fac ca nu ii vad

  • In astfel de situatii, politia trebuie sa aiba mana libera in actiuni, sa aplice forta si sa faca sa tremure orice astfel de ,,cetatean”. Are dreptate in mare parte @ion, dar eu am incredere in politistii tineri, care aplica legea si nu au legaturi de prietenie cu infractorii. O lege permisiva pentru politisti le da mai multa autoritate in fata infractorilor si sunt sigur ca odata cu iesirea celor vechi din sistem, nu vor mai fi abuzuri asupra cetatenilor onesti din partea unor asa zis politisti. Sa luam exemplul SUA, unde politistul are un statut bine conturat in randul societatii, este un exemplu si nu este condus politic. In politie exista speranta odata cu schimbul de generatii, dar ce ne facem cu politicienii, care nu-si schimba mentalitatea, indiferent ca au trecut 30 de ani de la revolutie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.