Cine e Costel Ghiță, bărbatul acuzat de sex cu minore, șantaj și agresiune

El e Costel Ghiță (53 de ani) – bărbatul reținut azi de poliție sub acuzațiile de sex cu minore, șantaj și agresiune.

„Ceardac”, cum e poreclit, are o „istorie” în spate. A făcut 11 ani de închisoare sub acuzația de viol – urmat de sinuciderea victimei (în 1997, Simona Preda – o tânără din Broșteni – a fost găsită sub podul de la Mărăcineni).

După „liberare”, Costel Ghiță a bătut la ușile tuturor redacțiilor din Buzău și din București susținând că a fost condamnat pe nedrept și că fata ar fi fost ucisă de alți bărbați.

Costel Ghiță – la Antena 3, reclamând „reaua-voință” a procurorilor și judecătorilor

Antena 3:Potrivit informaţiilor prezentate în emisiune, raportul de autopsie medico-legal nu arată că victima implicată în acest caz a fost violată. Victima, Preda Simona, în jurnalul personal, îi atrage atenţia fostului prieten, Schwartz Romeo, să nu fie supărat pe ea că întreţine relaţii sexuale cu alţi bărbaţi, deoarece acesta prin comportamentul său faţă de ea o determina să facă aşa ceva. De asemenea, în jurnalul personal al victimei, există lista cu o parte din cei cu care întreţinea relaţii sexuale şi locul unde aveau loc partidele de sex”.

Ghiță a dat în judecată statul român inclusiv la CEDO.

Bărbatul era acum angajatul lui Gabriel Bodescu, buzoianul cu funcție importantă la FRF, și se ocupa cu administrarea terenului de minifotbal al Liceului Pedagogic de pe str. Spiru Haret.

Ghiță – îmbrăcat în echipamentul echipei naționale

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Anchetatorii au cerut arest preventiv (se va judeca mâine).

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Cine e Costel Ghiță, bărbatul acuzat de sex cu minore, șantaj și agresiune

 • chiar nu inteleg asta viola sau era violat de sefi ? nu prea esti clar nea Teriaca …

 • n-am înțeles niciodată de ce acest personaj avea ușa deschisă peste tot.

 • Pentru ca el a fost santajat de aceste persoane , e un om cu un caracter foarte frumos , asa ca domnule reporter , daca nu vreti sa aveti parte de o dare in judecata stergeti numele si fotografiile cu acest om , folisiti initialele pana la finizarea cercetarilor , nu va legati de trecut ca stie toata lumea ca a fost inchis degeaba in trecut , asta e un sfat !!!

 • Cand a fost cazul Valentinei Nica , nu a-ti dat niciun fel de detaliu despre ancheta acelui calau cat si despre persoanele care au fost complici la acea tragedie , dar asa e omul cand vrea reclama si sa aiba vizualizari si sa castige un ban gramada

 • Romeo ăla o ducea la produs știu. A făcut și pușcărie. Dar în spatele lui sta Irimia mugurel. Cine stie…cunoaște…iar poliția știe…dar ăla e protejat pt că e sifon..

 • @Vio fotografiile și informațiile despre Costel Ghiță sunt în toată presa,pe cine dai în judecată?

 • Dumnezeu nimic nu lasă ne plătit pe lumea asta fiecare care a făcut rău trebuie sa plătească în aceasta lume !!!
  Eu nu blestem și nici nu ma bucur de răul lui dar Dumnezeu are grija de fiecare om in parte și poate va avea grija și de restul care blestema zi de zi !!!!
  Semnat Dolomanu !!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.