Cine e personajul așteptat de 400 de buzoieni

Patru sute de buzoieni l-au așteptat ieri într-un restaurant de la intrarea în Rm. Sărat.

La venire, Victor Ponta a fost întâmpinat cu aplauze, dar și de o frumoasă domnișoară în costum popular – care l-a servit cu pâine și sare.

Mulțimea de oameni din sală a venit din Rm. Sărat (în jur de 200), din comunele din jur (aproape 100), dar și din restul jud. Buzău (restul de 100).

Cu toții sunt membri Pro România, semn că partidul lui Ponta crește din ce în ce mai mult la Buzău.

Asistența numeroasă a plăcut alaiului care l-a însoțit pe Ponta (vicepreședinții Daniel Constantin și Nicu Bănicioiu, secretarul general Ion Mocioalcă, secretarul executiv Costi Iacov). M

Motiv pentru care Adrian Țuțuianu le-a declarat gazdelor că „de-aș fi știut dinainte, mi-aș fi anunțat trecerea de la PSD la PRO România aici, la Rm. Sărat, și nu la Bacău”.

Discursuri au ținut mai întâi râmnicenii Felix Rache, coordonatorul PRO România Buzău, alături de Costel Dimitriu (coordonatorul local) și Ciprian Barbu, iar apoi buzoienii Viorel Ștefu și Viorel Dobre plus nehoianul Doru Muzgoci.

Apoi a venit rândul invitaților, Ponta în primul rând, iar apoi secretarul general Ion Mocioalcă (fost șef PSD Caraș Severin). Ultimul care a luat cuvântul a fost ultima achiziție Adrian Țuțuianu (fost ministru al Apărării și șef al PSD Dâmbovița), exclus din PSD de Liviu Dragnea.

De la Rm. Sărat, Ponta și locotenenții să au intrat în Moldova cu destinația Bacău (ieri), Iași și Piatra Neamț (azi).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  S-au dat la toate clasele din mun. Buzău și la multe din județ CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Cine e personajul așteptat de 400 de buzoieni

  • SUNTEM SATUI DE POVESTI FRUMOASE. DACA NU AR FI FOST LA GUVERNARE….!? DAR ?ACEST DAR. EXISTA. NIMIC PENTRU ROMANIA. AMI CER SCUZE dar ACEASTA-I OPTINEA MEA.

  • Apai, voi romanii va saturație de orice, vouă nimic nu va convine, știți numai sa comentați aiurea…

  • Cat reprezinta 400 de fani din populatia judetului Buzau de aprox. 350.ooo de persoane? Vax albina crema puca, vorba lui Bibanu’.

  • Dupa ce i-a ‘umplut de bine’ pe cei din Valea Jiului cu promisiuni si minciuni,iata ca Ponta si-a luat alaiul si merge sa ‘dea reprezentatii’ si printre moldovenii aburiti si ametiti de aburii alcoolului. PROstii de ROmani mai pot fi mintiti si pacaliti cu vorbe frumoase si promisiuni,un mic si o bere? Eu sper si cred ca NU!

  • Buzoienii s de stanga! Ce mai conteaza cum se cheama partidul! Stanga doar ingroapa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.