Cine e tânărul cu șanse importante de a deveni viceprimar

Continuă misterul în privința numelui celui de-al doilea viceprimar al mun. Buzău.

„Domnule reporter, viceprimar nu va fi unul din cei enumerați de dvs în precedentul articol, ci Teodor Cojocaru. O să vedeți”, e mesajul trimis pe buzoienii.ro de un cititor care se pretinde bine informat.

Cine e Teodor Cojocaru ?

Are 36 de ani, e buzoian get-beget, absolvent de Hasdeu și de Agronomie (management). Lucrează de câțiva ani în agri-business într-o multinațională cu acționariat chinez.

„E cea mai mare din lume, cu achiziții importante inclusiv în Europa. Mă ocup de afacerile companiei din zona de sud a României”, a spus Teodor Cojocaru.

Atuurile lui Teodor Cojocaru

Având experiență în management și agricultură, Teodor Cojocaru ar urma să primească sarcina de a pune pe picioare două proiecte importante pentru primar.

*Înființarea unui depozit en-gros între Hanul lui Țintă și parcul Crâng pentru producătorii buzoieni. Din acest depozit s-ar putea alimenta supermarket-urile din Buzău.

* Înființarea a 30-40 de aprozare în fostele puncte termice din Buzău cu produse ale fermierilor buzoieni – proaspete și cu prețuri accesibile.

Teodor Cojocaru: „La facultate am făcut inclusiv cursuri de peisagistică. Mi-ar plăcea să mă pot ocupa – ca manager de proiect – de modernizarea Pieței Dacia și a centrului Buzălui”

Mai multe despre Teodor Cojocaru puteți afla de AICI (material video).

Este căsătorit și are un băiețel de șase ani

Numele exact (și învestirea) celui de-al doilea viceprimar al Buzăului (alături de Ionuț Apostu) îl vom afla săptămâna viitoare.

Miercuri sau joi ar urma să se țină ședința de constituire a noului Consiliu Local, iar apoi, săptămâna viitoare, prima ședință extraordinară (în care se vor alege viceprimarii).

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Cine e tânărul cu șanse importante de a deveni viceprimar

 • Baftă tânărului viceprimar! Spor la muncă!
  Poate dumnealui vine și cu propunerea în CL la hotărârea care stabilește impozitele și taxele locale de a acorda o reducere la impozitul datorat de autoturismele hybrid ca în orașele civilizate, mai ales că „șeful” (domnul primar) conduce o astfel de mașină.
  Baftă.

 • Dle Primar, nu stiati ca Statul este cel mai prost Administrator ???
  Nu au ajuns esecurile cu aprozarele PSD din 2018 ?! Dar cel cu Bursa de Peste din Slobozia sau de unde era, ca nu mai stiu sigur… ?!
  O sa fie un fiasco total. Nu va mai implicati ca si Stat in Piata Libera !

 • Toma își aduce cunoștințele în posturi cheie. Easte și asta o soluție. Rămâne să vedem dacă are sau nu mana buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.