Cine este al doilea subprefect la Buzăului

Numire surpriză, aseară, în ședința de guvern. A fost desemnat al doilea subprefect al județului Buzău.

E vorba de – Elena Preda – un nume necunoscut în lumea politicii locale.

Elena Preda este o polițistă, comisar șef, care a activat în ultimii ani ca șefă la Serviciu Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău.

Elena Preda va face echipă cu Leonard Dimian și Alecu Vasile, actualul prefect (ALDE) și subprefect (PNL)

Zvon. Nemulțumire

Numirea doamnei Preda ar fi produs un murmur de surpriză, dar și de nemulțumire, în activul de partid al PNL Buzău. Evident, peneliștii locali și-ar fi dorit această funcție pentru unul de-al lor, nu pentru un necunoscut din afara partidului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

5 comentarii la „Cine este al doilea subprefect la Buzăului

  • Daca mie imi explica cineva care este criteriul prin care doamna Preda Elena a ajuns subprefect, o sa fiu foarte atent sa inteleg. Eu, personal, nu inteleg care sunt argumentele politice sau tehnocratice ale acestei numiri.

  • Mai bine un om cu experienta in acest minister, decat unul care habar nu are cu ce se mananca serviciile publice comunitare. O numire inspirata, dupa parerea mea

  • Pe dna Elena Preda o stiu de pe vremea mIRC. Cumva, am stabilit sa ne intalnim. La intalnire stia tot despre mine, pana si marimea la pampersii purtati cand eram sugar. De unde? Pai avea la dispozitie sistemul informatic al politiei si, normal, s-a informat.
    Recunosc – un adevarat profesionist!…

  • A fost o simplă secretară civil la I.P.J., ajunsă ulterior ofițer de poliție prin grija generalului buzoian Matei, pe atunci inspector şef la Ialomița, atent probabil la şpăgile oferite de soțul dânsei din misiunile externe, şi avansând ulterior în ierarhie prin aceiași modalitate! Dacă tot o secretară a fost ministru de interne, nu vad de ce dânsa nu ar putea fi subprefect! Probabil este o răsplată despre ceva servicii aduse unor persoane politice, pt.că de competență nu poate fi vorba! Păcat de țara este, aveam totuși alte pretenții de la noua putere!

  • Nu o cunosc dar pe o perioada scurta e buna. Oricum nu va sta prea mult ca de altfel si cei care au numit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.