Cine, în ce stare și unde e acum băiatul de 34 de ani care a provocat explozia de pe Aleea Insulei

El este băiatul de 34 de ani, Ciprian M., care a provocat involuntar explozia din apartamentul blocului de pe Aleea Insulei.

„A ieșit pe propriile picioare din apartament. A apucat să-mi spună că a vrut să-și aprindă o țigară și atunci s-a declanșat explozia. Băiatul era rănit, dar mai mult de atât era speriat de ce se întâmplase. Știu că lucrează ca electrician pe la fosta Chimica și are o fetiță”, ne-a declarat un vecin care în momentul exploziei se urca în mașina parcată lângă bloc.

Pacientul a fost preluat de o ambulanță și intubat întrucât exista riscul de a-i fi fost afectate și căile respiratorii.

După ce a fost diagnosticat la UPU Buzău, s-a luat decizia transferului cu elicopterul la Spitalul de Arși din București. Elicopterul a aterizat la stadionul de atletism unde a fost adus cu cu ambulanța sub supravegherea doamnei dr. Mariana Hânsa de la SAJ Buzău.

La Spitalul din Buzău, arșii nu pot fi tratați corespunzător. Cadrele medicale au ținut să precizeze că starea pacientului nu e gravă, dar că s-a procedat în acest fel pentru a fi evitate și cele mai mici riscuri.

Ciprian M. are 34 de ani și lucrează ca electrician la Romcarbon. Din păcate, conform unor vecini nu o duce prea bine din punct de vedere familial, fiind în proces de divorț cu soția sa – care nu mai locuiește de câteva săptămâni în apartament.

Ciprian M. are o fetiță care conform altor copii din vecini a fost chiar ieri acasă la tatăl său. Din fericire, copila a fost dusă chiar aseară înapoi la mama ei și nu s-a aflat în apartamentul devenit periculos peste noapte.

Citește și articolul: Ing. V. C-tinescu – specialist în rezistența construcțiilor – a ieșit acum din blocul cu explozia. Iată concluziile sale CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Cine, în ce stare și unde e acum băiatul de 34 de ani care a provocat explozia de pe Aleea Insulei

  • Poate , după experiența asta ,se lasă și de fumat .

  • Nu inteleg de ce nu v-ati limitat la a oferi informații strict despre accident! Nu cred ca interesa pe nimeni detalii din viața lui privată!Poate, in „goana” voastră, nu constientizati ca atingeti uneori niste subiecte foarte sensibile pe care nimeni nu le vrea făcute publice!

  • si exprimarea, dar si faza cu ” băiatul”. Păi la 34 de ani , o persoană de sex masculin se cheamă că este bărbat. Eu asa stiu. Ce e aia băiat la 34 de ani ? Păi si la 27 de ani tot bărbat se spune, nu băiat. Așa, ca să spui despre despre un bărbat la 34 de ani că este ”un băiat” … Eu nu mai inteleg unde este profesionalismul, unde este competența acestor ziaristi. Si greseli de exprimare și… tot . Vai de capul lor. Păi cred că și ziaristul, dacă are o vârstă cuprinsă cred intre 30 și 40 de ani se consideră probabil ”băiat” si de aici și această exprimare. Dar nu te exprimi in profesia de ziarist asa cum te exprimi pe stradă. Acolo poti spune, mai in glumă , mai in serios, că mergi ”la o bere cu băieții”, dar nu aici.

  • Foarte bine punctat, dl Pavel V. Aceasta publicatie online aduce stirile intr-un limbaj colocvial care dovedeste amatorism si lipsa stapanirii limbii romane, precum si a unui discurs logic argumentat in multe dintre relatari. De multe ori stirile nu sunt stiri, ci intruziuni in viata privata sau, in limbaj colocvial, barfe. Multi dintre cititori remarca aceste neconcordante deranjante.

  • Explicați-mi vă rog ce e bârfă și ce nu e adevărat în articol. Ce nu e adevărat voi șterge.

  • Baiatul?
    Care baiat?
    Sau era o ironie la adresa lui ca era baiatul mamii si locuia cu mamica desi se maritase si puise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.