Cine l-a făcut pe primar să plângă. VIDEO

„E un băiat care știe carte, e foarte harnic și mai are o calitate. Rară. Spirit de dreptate”.

A fost momentul în care pe primar l-au podidit lacrimile.

Cel despre care vorbea era Eduard Pistol, un polițist care a renunțat funcția de ofițer pentru a ajuta comunitatea buzoiană din funcția de secretar general al Primăriei Buzău.

Vezi VIDEO mai jos cu momentul de emoție al primarului în direct la Campus TV.

Eduard Pistol e unul dintre cei mai importanți colaboratori ai primarului, deși puțină lume îl știe.

Lucru mai rar, Pistol a renunțat la avantajele slujbei de polițist (ieșire anticipată la pensie + pensie specială) pentru a ajuta la dezvoltarea orașului.

Toma a remarcat la un moment dat că primește sfaturi utile de la un personaj necunoscut. La un moment dat a ținut să-l cunoască personal. Așa s-a ajuns ca Eduard Pistol să lase Poliția pentru Primărie

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca

loading...

8 comentarii la „Cine l-a făcut pe primar să plângă. VIDEO

 • Deja imi dau si mie lacrimile… Saracu’ dom’ politai! Cum se mai sacrifica el pentru binele colectivitatii!…
  Nu-mi vine sa cred: politaiul Pistol se sacrifica pentru urbe… Pe bune, asta e de banc cu Bula…
  Oameni buni, chiar nu mai reusim sa vedem ipocrizia in marea asta de minciuni?

 • Vai si amar de saracul Pristanda. Dar merge si asa cu „2 la primarie, 3 la prefectura, 2 la scoala” plus 1000 de banci. Viata grea mon cher.

 • 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 • Aceasta situatie apare si la liderii politici ( C.Toma,M.Ciolacu etc); pentru binele cetatenilor au renuntat la munca in privat in schimbul unor salarii mizere , fiind obligati sa plece destul de des in obositoare excursii peste hotare ( Asia,Scandinavia etc)

 • Pistol este expert in spart semințe in Micro 14, parcă îl și văd cum taie frunze la câini în treningul ăla al lui. Ba ați inebunit, pe cine mai are și asta sus pus de îl băgați în seamă. Ne am dus cu capul toți !!???

 • Asta-i poanta zilei !

 • Nu îi mai plângeți de milă lui Pistol. A plecat din politie, unde fusese angajat direct, fără școală de poliție, ca jurist, de la un salariu de vreo 6.000 lei cu toate sporurile la un salariu dublu cu toate sporurile, în Primăria Buzău.
  Același lucru și despre cei din privat care aleg să dețină diferite funcții publice. O fac pentru interesul lor, în primul rând!
  Referitor la pensionarea polițiștilor, pensia nu este pensie specială, ci pensie de serviciu, ca în orice stat NATO, pentru că salariul lunar este compus din mai multe sporuri pentru care nu se plătește contribuție conform legii. Dacă se scad acele sporuri rămâi nu rămâi cu mare lucru. Pentru a ieși anticipat la pensie ar trebui să existe o vechime minimă de 26 de ani, dacă cei 26 de ani au fost lucrați în condiții de muncă speciale, dar, de regulă, se iese la pensie cel mai devreme, în medie, după 30 de ani de muncă.
  Cei din MAI, MApN sau alte servicii care au ieșit la pensie în urma cu câțiva ani au profitat de o prevedere legală cu dedicație care spunea că în cazul în care se restructurează postul poți ieși la pensie anticipat dacă ai minim 15 ani vechime în sistem. Această prevedere nu mai există în legea actuală.
  Pistol, o „pierdere” pentru poliție, un „câștig” pentru primărie!

 • lucrez in primarie, dl pistol in afara de faptul ca trateaza pe toti cetatenii ce depun o cerere sau au o nevoie ca si potentiali hoti/infractori , nu are alte calitati….

  ba da, am uitat, este foooarte slugarnic ( stim noi cui).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.