Cine n-are imprimantă, îl poate lua din librării. Download de AICI

Site-ul stirioficiale.ro a anunțat azi a anunțat actualizarea și simplificarea MODELULUI declarației pe proprie răspundere prin care cetățenii pot ieși din locuințe.

26MODEL-Declaratie-proprie-raspundere-2503

Documentul poate fi redactat/completat de pe PC/laptop în câmpurile predefinite (CLICK AICI) necesitând ulterior tipărirea și semnătura olografă a titularului. 

De asemenea, documentul poate fi tipărit și completat olograf („de mână”) în câmpurile predefinite, necesitând totodată semnătura olografă a titularului. 

Totodată, reamintim faptul că declarația pe proprie răspundere poate fi redactată integral olograf, cu preluarea tuturor elementelor din modelul declarației pe proprie răspundere pus la dispoziție. 

Declarația (atenție, cu semnătură!) poate fi prezentată organelor de control și sub formă de fotografie pe smartphone/tabletă.

De AICI poate fi completată și tipărită inclusiv adeverința de către angajator.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Cine n-are imprimantă, îl poate lua din librării. Download de AICI

  • Ce grijă au ei, să schimbe tot timpul declarația vieții, în timp ce doctorii nu au echipamente de protecție și intră spitalele în carantină…

  • Au declaratie si toti tiganii care se vantura pe strazi? Am fost pana la complexul de la Crang si am vazut trei perechi de tigani, 2 pe bancile din parculetul de langa complex si 1 la intrare in piata de legume-fructe, stateau la soare si fumau, uitandu-se sfidator la trecatori. Nici picior de politie, jamdarmi, politie locala, armata etc.

  • Don Pres CJ mai usor ca o sa ai timp destul, cu covoare asfaltice si alte „jucarele” d-astea. Baga bani la sanatate si in utilitati sanitare ca asta ne doare acum. Poate il convingi si pe Don Primarele sa bage ceva bani la sanatate ca a bagat numai in asfalt, sensuri unice/ giratorii , cai rutiere si bancute. Acum aratati cum va pregatiti viitoarele mandate

  • Domnule Tereacă, o întrebare: oare la Spitalul județean chiar nu sunt medici, asistente INFECTATE?! Sigur, sigur??!! Oare nora femeii din Pârscov unde lucrează?

  • Don Primarele baga bani in sensuri giratorii, dar d-alea dotate cu avioane si cu locomotive. Eu astept sensul girator dotat cu un tanc sau cu crucisator…….[Leo]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.