Cine se bucură, cine e rugat să mai aștepte

Invitat la Campus Tv, primarul Toma a transmis un mesaj pentru locuitorii din trei cartiere mari ale Buzăului:

„Pentru cei din Broșteni, Dorobanți 1 și 2. Acum se întocmesc devizele de lucrări pentru trotuare și parcările dintre blocuri. Străzile le-am asfaltat în urmă cu câțiva ani. Din partea a doua a anului vom începe lucrările acolo. Inclusiv spații verzi. Vom face frumos, cum e acum între Spiru Haret și Unirii”.

Pe cei din Micro XIV, primarul i-a rugat să mai aibă puțină răbdare.

„Îi rog pe cei din Micro XIV, Crâng II, până înspre Spiru Haret, să mai aibă puțină răbdare. Vom face tot și acolo. Dar, pentru Micro XIV și toată zona asta învecinată cu Parcul Crâng, avem pe circuit un proiect pe fonduri europene de regenerare urbană. E păcat să nu luăm banii europeni, e vorba de multe milioane de euro. Îi rog pe cei din toată această zonă să aibă încredere, e o abordare unică, Crângul va deveni Pădure Parc, vom atrage și acolo fonduri europene. Cei din Micro XIV și toată zona asta sunt privilegiați, având o asemenea comoară în apropiere. La final va ieși ceva deosebit, doar că mai durează un pic”, a spus Toma.

În Broșteni, în acest an, pe un alt proiect, se va reabilita complet, carosabil, trotuare și cabluri îngropate strada Iazul Morilor

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Cine se bucură, cine e rugat să mai aștepte

 • Micro 3 când? Locuim aici de 46 ani și nu s-a asfaltat printre blocuri decât la cei cu pile la primărie. Poate vine domnul primar prin cartier sa vadă cu ochii dumnealui. Mulțumim pentru tot ce face în oraș.

  Răspunde
 • Asa au avut incredere si aia de pe Unirii. Si nu imi pare rau de ei, isi merita soarta marea majoritate, chiar ma amuza situatia lor.

  Răspunde
 • În Broșteni mai sunt străzi nereabilitate. Au asfalt de pe vremea lui Ceaușescu.

  Răspunde
 • Faceți parcuri unde sunt locuri virane, asfaltați trotuarele ca va dau un cărucior de bebeluș sa îl plimbați si va blestemați zilele și va mușcați limba, continuați asfaltarea drumurilor ca mai e mult pana departe, nu mai dați autorizații de construcții care nu prevăd locuri de parcare și in exces dacă se poate, extindeti programul european de anvelopare a blocurilor și cu panouri solare deasupra și in parcările făcute de primărie aduceți și prize cu taxare pentru auto electrice. Mulțumim domnule primar!

  Răspunde
 • Micro 3 ! E dezastru, aceleași gropi și trotuare neasfaltate de 30 de ani !
  Terasa din spatele blocurilor de la Dealu Mare mai are un pic și se prăbușește!
  Neplăcut este felul în care s-au montat adaposturile de sticla din stațiile de autobuz… în jurul picioarelor acestora asfaltul e sfărâmat , făcut praf, nu l-a reparat nimeni! Și așa o să rămână încă 30 de ani !

  Răspunde
 • Cluj e cel mai nepoluat oras din Romania. E oficial, pe Numbeo. Cand se fac astfel de clasamente, se tine cont de puterea economica (industrie, servicii, turism), de oferta de locuri de mca (it-istii sunt varful, in zilele noastre, dar si job-urile platite peste medie nu ar fi rele), cladiri emblematice, istorice sau nu, puse in valoare, clima, relieful, timpul petrecut in trafic de catre locuitori, activitatea culturala adevarata (nu panarame de festivaluri din bani publici), care evolueaza sanatos, de la an la an, tinand cont de doleantele consumatorilor, diversitatea etnica si culturala (adica facultati).
  Acum, numarati in ani-lumina cat mai avem cu Buzaul nostru de tras! Sunt plin de astfel de boscodisme, stiu…

  Răspunde
 • Nu mai vorbim de Bld 1 Decembrie 1918 cred reprezintă interfața dintre vizitatorii sosiți cu trenul și oraș: străzi, parcări, trotuare și spații verzi neintretinute…. să avem răbdare? Atunci sa aibă și municipalitatea răbdare cu plata taxelor și impozitelor ….

  Răspunde
  • Bd. 1 Decembrie va intra in reparatie totală la toamnă. Banii sunt alocati, firma executantă desemnată.

   Răspunde
 • Diavole, muta-te nene la Cluj! Nu stiu ce varsta ai, nu conteaza, caci, oricum nu vei apuca in viata asta sa vezi, nu Buzaul precum Clujul, ci macar o umbra de mentalitate care ar putea sa ne duca acolo! Comunismul a lasat urme mult prea adanci in orasul nostru si in partea asta de tara! Asa ca, nici un viitor! Stai linistit. Vor veni alte alegeri. Si? Toma n-are concurent. Iar daca sa zicem, prin absurd, ca va avea, n-ar putea fi decat unul tot ca el (asa cum a avut si bosco’), altfel n-ar avea nici o sansa sa convinga vajnicii cetateni buzoieni sa se prezinte, macar, la vot. Procentul de 80% e nimic fata de unanimitatea de la viitoarele alegeri. In concluzie, daca nu te muti la Cluj, macar nu mai face comparatii! N-ai cu cine!

  Răspunde
 • Redactia, e de bine domne’! Daca incepe la toamna, e bine. Bine ca nu incepe la iarna! Totusi, dupa cum vezi, important e cand se termina! Caci pana acum nu prea s-a terminat nimic! Pardon, s-a terminat Parcul Iazul Morilor, brusc si intempestiv! Nici ala complet, ca inca nu l-a inchiriat nimeni. A, da s-au terminat si parculete din oras, de tot! Ca arata jalnic! Unde se incepuse in forta acum cativa ani cu flori, ingrijire, etc, uita-te acum la parculetul de la Hasdeu si la toate celelalte. Binele, ca perceptie pleaca intotdeauna de la lucrurile mici, amanunte care sa te faca sa crezi ca exista atentie si dorinta de a face bine. Dar daca se poate s-ametim bietul cetatean cu megalomanii fara rost si fara sens, ce rost mai are sa ne facem si trebusoarele alea de zi cu zi ale unei primarii?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.