CINE și CE face. Vezi AICI proiectul

Va fi prima construcție de pe câmpul situat vizavi de cartierul Orizont.

E vorba de un un centru comercial cu dotat cu o parcare generoasă.

Accesul se va face fix prin „rondul cu călăreț”. Pe câmp, înainte de parcare și centrul comercial, se va mai amenaja un rond – ce va putea fi folosit de investiții ulterioare (vezi schițele de mai jos).

Investiția pe o suprafață de 8 mii mp (centru comercial de 2,3 mii mp, rond și parcare) va fi realizată de firma Pico Do Prodexim – administrată de omul de afaceri buzoian Gherghe Doloiu.

Doloiu a ajuns în atenția mass-media după ce fiica sa Roberta s-a căsătorit (nunta anului 2011) cu Adrian Mocanu, iar apoi după ce a fost inculpat de DNA într-un proces legat de terenurile subtilizate fostei Statiuni Legumicole Buzău

Citește și:

loading...

16 comentarii la „CINE și CE face. Vezi AICI proiectul

 • ce fel de centru comercial va fi? ce se va vinde?

 • Sa mai zica cineva ca e vreo diferenta intre afacerile lui Boscodeala si cele ale lui Toma. Iar „numitorul comun” in escrocheriile celor doi, nu putea fi altul decat Doloiu. Ca si cei din familia mafiota Mocanu au si ei „contributia” lor, e o alta poveste, pe care trebuie sa o descalceasca DNA-ul, Procuratura si niste juristi adevarati, nu pungasii astia corupti de la Buzau

 • Nu inteleg de ce nu primeste Statiunea de cercetare pamanturile alea, in locul celor șterpelite de Bosco and Co. Terenurile probabil ca au toate studiile de sol facute si pot fi folosite fara probeleme. Erau legate de cele pe care le are deja. Nu mi miroase a afacere curata aceasta dezvoltare. Adevaratul Brand al Buzaului e statiunea, nu cine stie ce Mall plin de chinezarii, ca altceva nu gasesti in toate.

 • Sincer, eu cred 99% ca este o vrajeala acest proiect. Cu siguranta a luat niste finantari si niste autorizatii pe ideea asta de business dar doar ca sa poate trece de toti si sa inceapa constructia. Apoi, pe parcurs, va schimba destinatia CLAR si va face altceva. In principal, o alta tiganie.
  Pentru ca mi se pare clar o nebunie sa faci „centru comercial” langa Mall-ul mare de alaturi si langa Kaufland. Adica tu brand local sa crezi vreodata ca vei ajunge la nivelul alora si sa-ti intre lumea pe usa…, avand deja exemplul de la Galeria GTC, un esec evident dupa atatia ani !

  PS daca tot vorbim de tiganie: vedeti cladirea in stil „spaniolo-romanesc” care se ridica in statia de autobuz de la Micro3-Episcopie.
  Un asa kitsch grotesc nu am vazut in viata mea !!! Ma intreb ce arhitect a lucrat acolo si cine anume de la urbanism a dat autorizatia de constructie !!!!

 • Se face Lidl acolo…

 • Catalin , tot orasul Buzau este un kitsch grotesc

 • Daca face Lidl ar fi ok si logic.
  Poate cu ocazia asta ii da lovitura de gratie lui Triton Market de la parterul blocurilor verzi din Orizont. Bine, oricum e in colaps si asa, cand trec pe acolo e gol si pustiu mereu 🙂

 • @Catalin

  Păi și de ce îi dorești falimentul lui Triton? E totusi ok să fie diversitate si sa nu stea spatiile comerciale goale, cum sunt cele alăturate de la parterul blocurilor.

  Mi se pare că au făcut ceva ok acolo, pentru cumpărături de proximitate (mers pe jos in 2-3 min)

 • Alt aspirator de bani. Ceva producție nu facem? Parcuri industriale in judetul nostru pe când???

 • @Daniel, nu le doresc nimic, a fost facut pentru cei care stau acolo. Am spus doar ca oricum e gol mereu. Stau des in coada de masini cand vin dinspre Maracineni si e pustiu in el, nu intra mai nimeni. Doar atat am spus. In fine, am divagat de la subiect.

 • …. că doar nu va construi un patron amărăștean…tot un mafiot local il face!….bani să fie că mall-uri sunt căcălău !…

 • 100% se face Lidl…
  D-nu Tereaca de ce nu dati informatii complete si corecte???

 • Nu am aceasta informatie. Vă multumesc.

 • Dacă compari proiectele de pe site-ul primăriei, cel cu Lidl Transilvaniei și cel din prezentul articol, sunt foarte multe asemănări, de la forma clădirii ch acele mici bucăți laterale, zona de cărucioare/intrare până la suprafața totala a construcției care e aproape identică (variază câțiva mp), aprox. 2300 mp ambele.

 • Păi și proiectul cu cartierul Orizont II ,unde naiba este? Eu de asta am votat PSD,că se vor face locuințe în regim de închiriere,să nu mai îmbogățim „rechinii” imobiliari și „proprietarii „care și-au luat câte alte trei apartamente din banii încasați ,fără să plătească statului nimic( taxe/impozite). Acum m-am lămurit . În veci nu o să mai votez PSD= mincinoși. Am fost fidelă acestui partid,dar văd că iese puroiul la iveală.

 • Fii fidela in continuare, madam !!!
  E foarte bine, dar daca astepti mokangeli, te alegi doar cu ceva vise umede si cam atat. E ca amorul prin telefon.
  In plus, poti inchiria o locuinta de pe piata libera, oricand….dar stai ! Tu urasti pe „rechinii imobiliar” si „proprietarii hoti” (evident, in conceptia ta comunistoida, in majoritatea cazurilor) dar vrei ca PSD-ul sa-ti faca blocuri din banii nostrii, ai tuturor (!) si sa-ti inchirieze tie apoi pe bani putini si ochi frumosi ???!!! Ca in comunism, doar VREM…VREM….VREM….si totul sa fie gratis ! :))))))))
  Dha….dhhhaaaa….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.