Cine și unde le-a găsit mașina

Bucurie în această dimineață pentru cei doi octogenari din Buzău, soț și soție, care au uitat unde și-au lăsat mașina.

Loganul, culoarea indigo, a fost identificat noaptea trecută de un echipaj de la Poliția Locală Buzău în zona sediului Electrica de pe Bd. Unirii.

Cei doi vârstnici au mulțumit Poliției Locale după ce azi dimineață au primit vestea cea bună.

„CAZ REZOLVAT! MULTUMIM POLITIEI LOCALE BUZAU! MULTUMIM și domnului Adrian TEODORESCU ptr rezolvarea cazului. Masina a fost găsită! MULTUMIM TUTUROR CARE AU CONTRIBUIT LA SPRIJINIREA MORALA SI MATERIALĂ”

Rămâne de văzut acum dacă cei doi vârstnici vor mai folosi autoturismul sau vor urma sfatul celor câteva zeci de buzoieni care au postat pe facebook mesaje prin care îi îndeamnă să vândă autoturismul și să folosească taxi-ul sau transportul în comun.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Cine și unde le-a găsit mașina

 • Deci, pentru asta plătim peste 400 de locali? Că să găsească bunurile „uitate” de unii?

  Răspunde
 • Banuiesc ca macar unul din ei are si permis valabil! Posibil data viitoare sa uite unde este pedala de frana.

  Răspunde
 • Poate ca ar trebui inscrisi in programul „rabla” si mosul si baba uituca. Astia, sigur nu au uitat sa mearga zilnic la biserica si sa se roage sa le faca Dumnezeu o minune si sa apara masina. Si,uite ca „dumnezeii” din Politia locala au dovedit ca sunt niste buni „Colombo”.

  Răspunde
 • Ceva nu se leagă, totuși! Adică doamna și domnul în vârstă, parchează mașina într-un loc anume, nu se cunoaște în ce scop, dar nu contează, apoi realizează că nu mai știu unde au lăsat mașina. Unde se aflau când și-au dat seama de acest aspect? S-or fi dus la piață pe jos, pentru că nu au găsit loc de parcare mai aproape și de acolo, „din instinct”, or fi luat-o la pas către domiciliu sau către stația de autobuz?
  Iar pentru domnii polițiști locali, faptul că au găsit autoturismul în cauză, nu mi se pare ceva ieșit din comun, ci e ceva normal până la urmă. E și asta una din menirile lor pe pământul acestei țări. Ieșit din comun este atunci când se apucă domniile lor, cazuri mai rare, ce-i drept, să dirijeze circulația rutieră sau să oprească în trafic conducătorii auto. Sau când își mai fac apariția în mod absolut întâmplător prin parcuri și se fac că plouă când văd grupuri de tineri bicicliști încălcând toate regulile mersului pe două roți, în zone aglomerate.

  Răspunde
 • Ăștia doi sunt îndrăgostiți, se vede din poze ….

  Răspunde
 • @Incognito, ai uitat de localii care sunt prinși la furat…

  Răspunde
 • Si de acum…scapa cine poate din calea lor.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.