Cine stă mai mult cu capul sub apă!

Un bărbat de 65 de ani din orașul Buzău s-a prăpădit după ce a venit să se răcorească în apa Buzăului, imediat după podul de la Vadu Pașii.

În cea mai caldă zi din acest an, mai mulți buzoieni s-au adunat ieri atât la podul Mărăcineni, cât și la Vadu Pașii pentru a face baie.

Bărbatul de 65 de ani s-ar fi alăturat unui grup de tineri care se distrau în apă.

Tema: cine stă mai mult cu capul sub apă!

La un moment dat, grupul a constatat că bărbatul de 65 de ani nu a mai ieșit la suprafață. S-a apelat 112, au venit și pompierii pentru a participa la căutări, dar urmarea se știa. În caz de înec, persoana poate fi salvată doar dacă se intervine rapid, într-un minut.

După o oră trupul neînsuflețit al bărbatului a ieșit la suprafață în locul în care se unesc cele două brațe care vin de sub pod.

Acesta a fost primul deces din sezonul estival din județul Buzău. Prilej pentru salvatorii buzoieni să facă azi mai multe recomandă:

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Cine stă mai mult cu capul sub apă!

  • Dacă s-ar face publicitate reală pe astfel de cazuri , începând cu medicii, jurnaliștii, mass- media , cetățenii ar înțelege cât de importantă este donarea de organe.
    Felicitări familiei și medicilor !
    Continuați !

    Răspunde
  • Exista vreun loc in municipiul Buzau special amenajat,in care pot innota oamenii? Piscina nu, strand nu…Singura solutie,raul Buzau!…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.