Cine știe unde e ? Rubrică nouă pe buzoienii.ro.

Inaugurăm azi o nouă rubrică pe buzoienii.ro.

În fiecare zi va fi publicată o fotografie dintr-un loc din orașul Buzău pe care nu orice buzoian îl poate recunoaște din prima.

Astăzi, pe lângă întrebarea „unde e”, vă rugăm să ne spuneți în rubrica de comentarii de mai jos și „ce e” construcția de mai sus.

Răspuns

Construcția din imagine este un mic adăpost antiaerian, cu ziduri groase din beton, ce putea fi folosit de personalul gării în caz de bombardament.

loading...

14 comentarii la „Cine știe unde e ? Rubrică nouă pe buzoienii.ro.

 • Refugiul antiaerian din gara Buzău, folosit pentru dirijarea trenurilor….mai sunt doua într-o stare deplorabilă, in incinta depoului Buzău…..ar trebui sa le fotografiați și pe acelea..

  Răspunde
 • Un mic adapost anti rachete,se afla langa peronul garii!

  Răspunde
 • Antonio are dreptate,as dori sa va avertizez ca zona respectiva e un veritabil wc pulic si sa fiti atenti sa nu calcati in…,,noroace” mirositoare!

  Răspunde
 • Știe tot Buzăul de acel loc, cred că nu este buzoian care să nu-și fi făcut nevoile acolo…

  Răspunde
 • Bună ziua! Sincer nu știam unde este, bănuiam că ar fi ceva antirachetă, doar nu era o invenție a primarului Toma întâi primar de Buzău!
  In custodia cui este reporter? Afla si spune nu sta.
  Cu deosebit respect Nelu Vasilache!

  Răspunde
 • Refugiul de lângă heleșteul magazia postei de la Gară… toate foarte periculoase pt sănătate…

  Răspunde
 • Nu stiu ce este, dar arata mai frumos decat tomberonul ala maro cu moara su balta langa

  Răspunde
 • Am lucrat 35 de ani în gara CFR Buzău și 4 ani de navetă la Buzău. Așa ceva iese în evidență imediat.

  Răspunde
 • Unchiul meu – ceferist la Buzău cu vechi ștate de serviciu – mi-a spus că acolo este un mic refugiu anti-bombă pentru personalul din Gară și că ar mai exista câteva. Oare e cineva din conducerea stației CFR Buzău ( sau de la Regionala CF Galați ) dispus să ne ofere niscaiva lămuriri pe tema asta ? Poate curiozitatea profesională a reporterului va aduce un răspuns ! Oricum, starea terenului din jurul acestui ” obiectiv ” este jalnică, nu numai datorită lipsei de interes a personalului gării , a organului de ordine publică (!) cât mai ales a nesimțirii cronice a multora dintre cei ce trec p-aici tocmai când wc-ul construit în preajma stației se prezintă în cele mai bune condiții… ( Felicitări dle. Tereacă pentru ideea originală , dar sunt curios unde puteți găsi asemenea ” rarități ” documentar-turistice din urbea noastră !…)

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.