Cine va prelua mandatul de două/cinci luni

Județul Buzău va avea în următoarele două sau cinci luni (dacă alegerile vor fi amânate) un nou deputat PSD.

E vorba de doamna doctor Karmencita Pricop, care va prelua mandatul de la Sorin Lazăr.

Karmencita Pricop este un apreciat medic primar în medicină internă cu competență in ecografie generală. Este unul din cei mai vechi membri PSD, iar în ultimii ani a fost consilier județean PSD

„Da, eu voi prelua acest mandat. Dar, deocamdată nu m-a căutat nimeni de la Camera Deputaților, probabil e o procedură în desfășurare. E un mandat nesemnificativ, pe e perioadă scurtă. Ținând cont și de restricțiile provocate de coronavirus, nici nu știu dacă voi ajunge vreodată pe acolo, cred că ședințele se țin mai mult on-line”, a spus dr. Karmanecita Pricop.

Sorin Lazăr a demisionat din funcția de deputat pentru a merge consilier în Plenul Curții de Conturi (a nu se confunda cu Sorin Lazăr de la Registrul Comerțului).

Sorin Lazăr a fost în ultimii doi ani și președinte al Comisiei de Buget, Finanțe, Bănci din Camera Deputaților. La bază este inginer de calculatoare (a absolvit în 1986 Facultatea de Automatizări și Calculatoare).

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Cine va prelua mandatul de două/cinci luni

  • Un inginer presedinte Comisie buget finante……iar acum consilier la curtea de conturi…curat profesionist sau un marunt sinecurist….

  • Nu contează ingineria ci ingineriile cu achiziții de calculatoare, imprimante șamd pentru tot județul prin magazinul propriu. Și faptul că are carismă de politician rasat și un discurs public de plânge lumea în sală, ce mai vreți?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.