Cine vor fi beneficiarii pachetelor alimentare în valoare de 200 de lei

1500 de buzoieni/familii cu o situație materială deficitară vor primi cu începere de mâine vizita reprezentanților Primăriei Buzău.

„Am descoperit în ultimele săptămâni, de când s-a iscat criza coronavirus, că avem în oraș o mulțime de persoane în suferință. Mă refer aici la familii cu mulți copii, la persoane singure și pensionari cu pensia minimă. Am decis ca întreaga sumă pe care o aveam prinsă în bugetul pe 2020 pentru ajutoare sociale, în jur de 3 miliarde de lei vechi, să o cheltuim acum, înainte de Paște. Vom distribui cu începere de mâine și până vineri, cel târziu, 1500 de pachete alimentare în valoare de 200 de lei”, a anunțat azi primarul C-tin Toma.

Primăria Buzău a mai ajutat cu pachete alimentare în valoare de 9 lei/zi persoanele venite din străinătate și aflate în izolare la domiciliu.

S-au acordat, de asemenea, pentru vârstnicii de peste 65 de ani din municipiul Buzău – fără aparținători și cu venituri reduse – pachete cu alimente în valoare de 12 lei/zi (timp de șapte zile) de la Cantina de Ajutor Social .

Primăria Buzău a pus la dispoziție trei numere de telefon la care persoanele aflate în dificultate pot cere ajutor.

Numărul scurt (Poliția Locală) este non-stop, celelalte de luni până vineri între 08.00 – 16.00

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

12 comentarii la „Cine vor fi beneficiarii pachetelor alimentare în valoare de 200 de lei

 • saraca din poza are bani, de gard din fier forjat,dar nu si de papica ?

 • A început campania electorală Au găsit motiv chiar și moment pentru veșnicile pomeni . Vă rog domnule reporter să marcați astfel de articole cu (P).S-au întors timpurile lui Mocanu.Cei ce muncesc vor ști să taxeze
  irosirea banului public!!!

 • Bine punctat faza cu gardul! Ai idee cât costă o poartă din fier forjat Auras? Dacă se vedea şi casa, cred că aveam o şi mai mare surpriză! S-a întors Boscodeala?

 • @ Bukk & @ Marian
  Excelente observatiile! Va rog sa adaugati si folia de policarbonat celular, culoarea bronz, doar 288 lei/coala la Dedeman!
  🙂
  Bravo, dom’ Primar! Doar ca 1500 de pachete nu ajung, ca e periferia Buzaului plina de “cocioabe” din astea…

 • Și de ce trebuia să apară primarul în poză? Asta e treaba lui? Nu mai are Primăria sau Asistența socială oameni? Clar, acțiune de imagine, an electoral.

 • Da pachete .

  dar la cei care lucrează la asistenta sociala fiind in linia întâi si s-au sacrificat stand izolați, s-a gândit cineva ???

 • Nu mai fiti carcotasi,mai oameni buni! Daca PRIMARIA face un gest crestinesc si de mare bun-simt,chiar trebuie sa vedem si in asta ……”campanie electorala”? Nu mai fiti neamuri proaste si aveti macar in vedere ca multi v-or spune badagproste si vor avea ce pune si ei pe masa in ziua de Paste.Chiar nu cred ca este cazul de atata ura si venin,impotriva unui Primar si a unei Primarii care incearca sa faca un gest crestinesc pentru cei ce trebuiesc ajutati.Nu stiu care sunt “pacatele” primarului si ale Primariei,dar cele ale celor cu atata ura si venin in suflete,nu sunt mici.

 • Pomana pe banii noștrii trebuie interzisă!!! Dacă își permite să le dea Toma din buzunarul lui, altfel nu.
  Toma ar fi trebuit să îi întrebe pe acești beneficiarii dacă și-au plătit taxele și impozitele, dacă și-au plătit amenzile, în concluzie, dacă nu sunt datori la stat.
  Toma trebuie să promoveze munca, nu lenea și hoția. Dar, primăria este plină de leneși și de hoți.

 • Sunt numai vorbe goale. Am cerut ajutor la acest număr și nici după o săptămână nu l-am primit.

 • Pachetele se dau cu un mesaj :Din partea primarului.Sunt curios ,sunt cumpărate cu banii lui?

 • Si șampania din Piața Dacia din noaptea de de anul nou și aceste pachete au venit cu un mesaj din partea celor care le au distribuit:Din partea primarului. Din banii lui?Ce suflet mare!!!!

 • Am si eu o intrebare. Un pensionar gr.3 cu o pensie de 821 ron/luna (intretinere doua persoane cu probleme serioase de sanatate), locuinta la ap. bloc poate beneficia de vreun ajutor? Daca da care este/sunt acelea si unde trebuie sa ma adresez?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.