Cine vor fi primii buzoieni care se vor muta AICI

La începutul acestui an, Primăria Buzău a primit de la constructor cheile celor șase apartamente amenajate în fostul sediu al Companiei de Apă din centru:

Cele șase apartamente pe care primăria le va folosi în cazuri speciale sunt situate la etajul unu al blocului din vecinătatea Pieței Centrale


C-tin Toma, primar mun. Buzău: „Suntem în plină procedură de echipare a celor șase apartamente. Vor fi dotate cu toate cele necesare. Buzoienii care se vor muta temporar aici pot veni doar cu pijamalele și periuța de dinți. Primii buzoieni care vor locui aici vor fi, prin rotație, locatarii celor 18 apartamente din blocurile turn din Micro V și Micro XIV care se vor reabilita inclusiv structural pe fonduri europene. În aceste 18 apartamente se va lucra inclusiv pe interior și nu vor putea fi locuite în acest timp”

„Am luat acest exemplu de la orașe, e un lucru util să avem aceste locuințe pregătite pentru a găzdui pe termen scurt cinci-șase familii rămase fără acoperiș deasupra capului în urma unor situații speciale”, a explicat primarul C-tin Toma.

Atenție, aceste șase apartamente nu vor servi ca locuințe sociale. Primăria Buzău are în plan să construiască (când va găsi sursa de finanțare) un mic cartier de case tip duplex la capătul străzilor Depozitului / cpt. Laurențiu Purcherea.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Cine vor fi primii buzoieni care se vor muta AICI

 • Știm pentru cine vor fi casele duplex. Nu faceți decât să încurajați nemunca. Lăsați actele de caritate pentru știți voi cine. Nu dau numele că sa nu fiu acuzat de discriminare. Daca mă gândesc mai bine eu mă simt discriminată după ani de muncă…

  Răspunde
 • Au 6 apartamente care vor fi ocupate „prin rotatie” de cele 18 familii ce locuiau in blocurile turn si care vor fi date afara din apartamente timp de cati ani pana reusesc ei sa termine santierul inutil.
  Sa inteleg ca vor fi bagate cate 3 familii intr-un apartament, si ca vor dormi acolo prin rotatie, unii schimbul1, altii schimbul2, altii schimbul3?
  La cat a costat sa renoveze in centru acolo, mai bine cumparau direct apartamentele oamenilor si scapau de obligatie, dar atunci nu mai era afecere pentru cine a luat contractul foarte banos de renovare.

  Răspunde
 • Eu de 20 de ani aștept o locuință și nici în ziua de azi nu am primit-o îmi spăl copilul cu probleme grave de sănătate la lighian și nici măcar nu ie casa mea când am cerut să-mi se dea o locuință mi-au zis că cei evacuați vor primi că sunt urgențe noi nu suntem urgențe că stau într-o camaruță pe 2 m, lățime și 4, lungime cu toată aparatura copilului în casă plus căruț în mijlocul camerei dar asta i-e viața așteptăm poate primim și noi o dată o căsuță așteptăm asta i-e viața în România .

  Răspunde
  • Nu mai astepta si cumpara, chiar aici pe site e reclama la un dezvoltator ce are zeci de apartamente sa te muti in ele. Dar daca nu vrei, va trebui sa te mutumesti ca stai in casa mamei/soacrei.
   Asa au facut toti cei ce azi au casa proprie, intr-o zi au pus mana pe telefon si s-au dus sa cumpere.

   Răspunde
   • Poate ar trebui să înveți că dacă nu poți ajuta un om cu ceva măcar o vorbă bună îi poți spune…

    Răspunde
 • Îmi reabilitează și mie casa gratis interior / exterior pe bani europeni ? Ori pentru toti , ori pentru nimeni .
  Primăria trebuie să fie arbitru , nu jucător pe piața privată de imobiliare

  Răspunde
 • La Mezanin , nu etajul 1 . La P + M erau centre comerciale/ firme pentru ca nu aveau acces din bloc, iar nivelul tavanului la Mezanin este mult mai inalt decat restul etajelor . Nu mai dezinformati lumea daca nu va documentati, oricum acele apartamente isi vor pierde urma dupa alegeri.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.