„Cinstim profesorii în fiecare zi, dar pe 5 și 6 octombrie facem și cinste”

Educatorii, învățătorii și profesorii din Buzău sunt invitați joi și vineri cu ocazia „Zilei Internaționale a Profesorului” la unitatea McDonalds de pe Bd. Unirii și în mall:

Cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului, McDonald’s® România invită toate cadrele didactice din țară în orice restaurant McDonald’s® pentru a se bucura de o cafea și un McToast®, în semn de recunoștință pentru pasiunea și devotamentul cu care își desfășoară activitatea.

Astfel, pe 5 și 6 octombrie, educatorii, învățătorii și profesorii sunt așteptați în toate restaurantele din țară, inclusiv la McDrive®, cu o băutură caldă și un McToast® din partea echipei McDonald’s®.

Cadrele didactice din România se pot bucura de această ofertă specială, optând pentru Americano 180 ml, Cappuccino 200 ml sau Espresso 60 ml și un sandviș McToast®, în intervalul 06:00-22:00, în funcție de programul fiecărui restaurant și în limita stocului disponibil.

„În această zi, dorim să oferim cadrelor didactice din țară o mică dovadă a aprecierii noastre și să subliniem importanța rolului lor în societate. Mulțumim profesorilor pentru implicarea, profesionalismul și efortul lor constant în modelarea tinerelor generații.”a declarat Elena Goți, Manager de Comunicare Premier Restaurants România.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „„Cinstim profesorii în fiecare zi, dar pe 5 și 6 octombrie facem și cinste”

 • Știrea este incompletă.
  Detaliază care sunt condițiile, ce trebuie să prezinți…

  Răspunde
  • Nu trebuie prezentat nimic. Profesorii sunt recunoscuți de vânzătoare…

   Răspunde
 • Damn !

  Am crezut că s-au scrântit alde Toma&Co și organizează ceva pentru cadrele didactice, pe lângă tot felul de iarmaroace de prost gust pentru „cei mulți” și „de rând”, vorba premierului, baza electorală a partidului nepieritor, de altfel…

  Răspunde
 • ,,Nu trebuie prezentat nimic. Profesorii sunt recunoscuți de vânzătoare…’’ :)))))))))))))))))))))))))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.