Ciocnire pe facebook între Ad. Mocanu și polițiștii din Buzău. De ce se acuză

Deputatului Adrian Mocanu i s-a pus pata pe polițiștii buzoieni.

A luat o pauză din a mai striga „Toma taie Crângul” și a trecut să dezvăluie cumetriile din IPJ Buzău. Supărarea lui Mocanu jr. pe polițiști s-a iscat după ce rutieriștii buzoieni au avut „tupeul” de a-i lua carnetul și de a-i întocmi dosar penal pentru că a trecut pe roșu și că a plecat de la locul accidentului.

Iată mai jos, ultima postare de pe facebook a lui Mocanu jr:

„LAURENȚIU PANTAZI, șeful IPJ Buzău, este nașul șefului Serviciului Rutier, cms. șef SILVIU DINU. SILVIU DINU este cumătrul subalternului său, COSMIN RĂDULESCU, șeful Biroului Rutier. LAURENȚIU PANTAZI mai are un fin pe care l-a impus ca șef, cms. șef CRISTINEL STANCIU, șeful Serviciului Investigații Criminale.

„Acesta, spun surse documentate, ar fi fost avansat direct de Pantazi la „excepțional”, ceea ce arată ce impact au cumetriile în evaluările și promovările din Sistem. Același fin al lui Pantazi ar avea influență în procesul de administrare a firmei care se ocupă cu transportul, reparațiile și construcțiile de la Barajul Siriu, spun surse din Inspectorat. CRISTINEL STANCIU este cumătru cu MIHAI TĂRTĂREANU, șeful Serviciului Acțiuni Speciale. O piesă importantă în Rețea este șeful Serviciului Resurse Umane, DANIEL BRUTARU, cel care susține toate mișcările de personal dorite de șeful cel mare, LAURENȚIU PANTAZI. Ca să nu existe nicio problemă la verificările interne, șefa Biroului Control Intern, CARMEN GAVRILĂ, este verișoara lui BRUTARU”.

La rândul lor, polițiștii i-au replicat lui Adrian Mocanu, prin mai multe postări pe facebook, că a ajuns în politică grație susținerii tatălui său Victor Mocanu, că la rându-i a fost nășit de fostul primar Boșcodeală (atât Mocanu senior, cât și Boșcodeală au condamnări penale) și că n-ar fi el, tocmai cel mai potrivit să emită judecăți ce țin de de morală.

De asemenea polițiștii au pus pe facebook filmarea unde se vede că deputatul era pe roșu în momentul în care a lovit o tânără pe trecerea de pietoni.

Mocanu a scăpat de consecințele accidentului după ce tânăra Ramona Aur, „încurajată” probabil cu ceva, a luat totul asupra ei:

„Eu am traversat în fugă, pe roșu. Nu depun plângere penală împotriva conducătorului auto Adrian Mocanu, nu am pretenții materiale, nu solicit eliberarea unui certificat medio-legal”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Ciocnire pe facebook între Ad. Mocanu și polițiștii din Buzău. De ce se acuză

 • Ce să-ți povestesc Mocanu,vă reclamați unii pe alții,rușine!

 • Dl. TEREACA , Dar cu accidentul de langa Jabar produs tot de A Mocanu ( de unde a plecat la fel ) ce se mai aude ?

 • Din păcate, de data asta Mocanu are dreptate.

 • Auras, stii care este problema? Ca ambele parti aflate in asa zisul conflict au dreptate! Asa ca…intarata-i drace si…asteptam noi episoade!!!

 • Are dreptate doar în parte: Stanciu Cristinel este șeful Biroului Grupări Ocazionale din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și este ginerele fostului director Ionașcu de la Drumuri și poduri Buzău, cel care a căpușat această societate și care acum deține firmă de deszăpezire.
  Brutaru este fratele judecătoarei Geanina Văsâi, soția procurorului Văsâi, prieten bun cu Pantazi.
  Toți s-au încuscrit înainte de a ajunge în funcții. După, a urmat ascensiunea pentru toți, sprijiniți de chestorul Bogdan Despescu. Chefurile au loc la domiciliul lui Stanciu, de pe strada Poet T Neculuță, sau la intrarea în Merei, la pensiunea cu circuit închis a socrului.

 • Dl Ionascu stie bine ce stie… acum 2 veri parca, langa Jabar, Adrian Mocanu a facut un accident, era la volan, si cand a venit Politia l.au trecut pe cel din dreapta ca sofer, eram cu copiii in parculetul mic visavis de Jabar .

 • Dl. Mocanu este un zero barat, care vrea acum sa faca putina valva inainte de alegeri. Dupa ce probabil a cumparat-o pe ultima tipa accidentata (rusine doamna, sa n-ai parte de banii aia murdari !!!) acum urla pe aici ca i s-a facut o nedreptate ! Din pix. Tipic Las Fierbinti. La nivelul asta este Mr. Mocanu Jr.

 • Prieteni, nu aveti nici cea mai vaga idee unde duce aceasta incuscrire intre intitutiile care ar trebui, teoretic, sa serveasca cetateanul.
  Militie , Procuratura. Nu aveti nici cea mai mica idee privind motivele acestor incuscriri. Inclusiv cei din interior ul institutiilor respective, sunt constienti ca intr o zi ,citez, ,,se va sparge mamaliga „.
  Un lucru este cert acea zi este aproape, foarte aproape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.