Ciolacu a anunțat azi la ce vor fi folosiți banii. Buzău, Rm. Sărat și 7 comune

„NOI FACEM / ei vorbesc”, e titlul ales de Marcel Ciolacu postării de azi de pe facebook, în care liderul PSD Buzău a anunțat că „azi am obținut 45 de milioane de euro pentru Buzău!”.

Proiect gigant – 70 de mil de lei pt. modernizarea școlilor din mun. Buzău

„După Banca de Gene, Guvernul va investi masiv în educația și infrastructura buzoiană- cei doi piloni care vor asigura dezvoltarea durabilă a județului nostru! Concret, vorbim de proiecte pentru școli și drumuri noi finanțate prin Fondul de Dezvoltare și Investiții (FDI). Astfel, TOATE școlile din municipiul Buzău vor fi reabilitate și modernizate în cadrul unui proiect gigant de peste 70 de milioane de lei. Copiii noștri merită să învețe în săli de clasă noi, iar profesorii buzoieni să aibă parte de respect și de condiții decente!”, a anunțat Ciolacu.

După investiția în renovarea Liceului Eminescu, la rând urmează școlile generale din mun. Buzău. Cele peste 70 de milioane vor trebui returnate în 20 de ani, cu o dobândă minimă

135 mil de lei pentru drumuri

„Restul banilor, adică aproape 135 de milioane de lei vor fi folosiți pentru asfaltarea drumurilor din următoarele localități: Râmnicu Sărat – 17,5 mil., Zărnești- 64,6 milioane, Glodeanu-Siliștea – 13,5 mil., Beceni- 9,7 milioane, Murgești- 8,6 mil, Pietroasele – 7,6 mil, Berca- 7,1 mil. Și Pănătău – 5,7 mil.
Mulțumesc tuturor colegilor mei din administrația publică locală pentru munca enormă depusă în realizarea acestor proiecte, dar și Guvernului pentru că a înțeles nevoia de a finanța astfel de proiecte. Vom folosi acești 45 de milioane de euro ca să avem toate școlile modernizate în municipiul Buzău, dar și șosele noi în județ! Continuăm. Pentru un Buzău prosper!”

Banii vor ajunge rapid în conturile primăriilor și vor trebui returnați în 20 de ani, cu o dobândă minimă

În încheierea postării liderul PSD Buzău i-a rugat pe buzoieni să-i comunice care ar următoarele proiecte importante pentru comunitatea din care fac parte.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Ciolacu a anunțat azi la ce vor fi folosiți banii. Buzău, Rm. Sărat și 7 comune

 • Pentru Vadu Pasii nimic??:( oare pentru ca marele primar nu e din psd?

 • Banii pentru strazile din Buzau sint din alte surse ? Vor mai veni ?

 • Și scolile de la tara???
  Drumurile din munti???cu ele ce facem???suna a campanie electorala!
  Nenea Ciolacu te laudai ca faci centura de pe dig
  Ai uitat?
  Mai sunt multe de facut!
  Nu te lauda te rog mult!

 • Auras, dar oare ceilalti parlamentari de Buzău nu postează nimic pe rețelele de socializare sau ca un jurnalist independent si echidistant ce esti nu le urmăresti?

 • Drumul Berca – Scorțoasa – Cănești – Chiliile – Mânzălești – Bisoca când va fi reabilitat? Este un drum de interes, ce apare și pe hărțile militare. O buna parte din acest DJ nu a fost asfaltată niciodată.

 • Doua autostrăzi prin județul asta? București_ Șoldova si Constanta _ Brașov? Nu sunt destule cruci pe E85? Mai trebuie alti nevinovati sau idioți ce cred ca are 4 benzi?

 • Mai Ciolacule,guvernul asta nu mai are bani nici ‘sa faca la un WC public’ si tu ii minti pe oameni cu asemenea gogorite? Bai,astia nu sunt bani pentru modernizari si asfaltari;sunt bani pentru clientii politici PSD-isti.Dar,vine ea si vremea ‘socotelilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.