Ciolacu a anunțat ce se va întâmpla cu PSD

După anunțul că PSD nu va mai merge azi la consultările cu Iohannis, Marcel Ciolacu a informat membrii și susținătorii PSD ce se va întâmpla cu partidul în viitorul apropiat.

„PSD va intra total în opoziție! Vom face opoziție dură la noul CDR care nu are nicio legitimitate. Gașca pierzătorilor a creat o majoritate de conjunctură, fără legitimitate. Noul CDR nu are nicio soluție pentru criza sanitară și criza economică”

Alte declarații Ciolacu:

„Așteptăm programul de guvernare al noului CDR și bugetul de stat care va fi un buget al austerității, cu siguranță”

„Președintele Iohannis a fost purtătorul de cuvânt și purtătorul de lance al PNL. S-a antepronunțat, a spus că vrea un guvern al său”

„Coaliția PNL, USR și UDMR a avut voturile pentru a-și impune președinte la Camera Deputaților. Majoritatea impune un calendar pentru învestirea guvernului”

Ciolacu despre Florin Câțu: „Un premier de paie ținut în lesă de Orban. Niște hiene politice care nu vor face nicio reformă. Șandramaua pierzătorilor se va prăbuși asurzitor în doar câteva luni”

„A încercat PSD o majoritate? S-a încercat, dar era foarte greu să respectăm spiritul Constituției. Am avut discuții cu toți liderii politici. E un moment depășit, PSD e în opoziție”

„PSD va conduce câte 8 comisii la Senat și Camera Deputaților. PSD e reprezentat conform algoritmului atât calitativ, cât și cantitativ”

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Ciolacu a anunțat ce se va întâmpla cu PSD

 • Ce sa faca? Cel mai corupt partid din România, a controlat România in ultimii 30 de ani, au pus analfabeti in tot felul de funcții, directori semidocți unde sa meargă? La oi sau la brutărie. La oi nu s au dus desi par calificați, ramane brutăria. La multi ani! Macar 30, cât timp au furat tara asta….

 • Ciolacule, tu nu realizezi ca esti doar folosit de marii profitori ai PSD, speriati ca se apropie implacabil, ceasul judecatii ? Retrage-te, domnule, cat mai ai timp. PSD-ul va disparea si speram ca odata cu el si profitorii care l-au creeat, dezvoltat si sustinut!

 • Monsieur Ciolacu ne spune cum acest guvern (bun sau rau, timpul o va spune) va cadea in cateva luni si nu are legitimitate ????!!!!
  Vorbe de si pentru fraieri, amigo:
  1. Daca era doar un guvern PNL, da, nu aveau legitimitate.
  2. Este un guvern de uniune, format de 3 partide care AU MAI MULTE VOTURI DECAT PSD, deci au legitimitate maxima.
  3. Ultimul guvern a fost activ in perioada trecuta, cand PSD avea chiar majoritatea !!! Este primul caz in istoria post-decembrista cand un partid cu cca 50% voturi la parlamentare, pierde carma tarii dupa cca 2.5 ani, in timpul mandatului LOR (!!!), schimband 3 Prim Ministrii proprii (!!!), din care unul prin motiune de cenzura proprie PSD contra PSD (!!!!).
  RASUL CURCILOR, frate !!!

 • Ar fi trebuit sa se duca si sa semneze un pact de neagresiune, precum celebrul lor inaintas Puie Monta……[Leo]

 • Stati sa vedeti ce hemoragie de emigrari va urma. PSD este plin de tradatori…….[Leo]

 • Și dacă nici bolșevicul Leo Tz nu știe asta….tocmai el, cel care are încă în Ciuma Roșie o mulțime de foști tovarăși … tovarăși care l-au renegat provocându-i colosale și nevindecabile frustrări….

 • Ciolacule, nici nu știi, cât de mic începi să fii tu și PSD-ul tău. Veți ajunge, la fel ca alții, la groapa de istorie a politicii românești.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.