Ciolacu: „A explodat imediat ce am anunțat că nu votăm prelungirea stării de alertă”

Declarație care dă apă la moară celor care care nu (prea) mai cred în coronavirus (din ce în ce mai mulți).

A fost făcută aseară la Antena 3 de Marcel Ciolacu.

„Nu că am suspiciuni, am certitudini. În momentul în care noi am anunţat că ne gândim dacă votăm sau nu prelungirea stării de alertă, deodată, la TV, a explodat numărul de îmbolnăviri”, a spus Ciolacu.

Ciolacu: „De ce au oprit-o pe dna Firea să mai testeze la București ? Din o mie de persoane testate doar două au avut virusul”

Ciolacu susține că PSD nu va mai vota prelungirea stării de alertă. Politicianul buzoian susține că nici n-ar mai trebui numită stare de alertă, ci una „intermediară” și că aceasta n-ar trebui să dureze mai mult de 15 zile.

Ironie, după declarația lui Ciolacu de aseară, azi DSP Buzău a anunțat un număr record de teste pozitive la Buzău: 23! CLICK AICI pentru detalii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

6 comentarii la „Ciolacu: „A explodat imediat ce am anunțat că nu votăm prelungirea stării de alertă”

  • Sincer cred ca acest virus este oarecum fals sau asa mi se pare numai mie sau si la alti locuitori ai țării noastre ….eu nu am auzit nici o persoană apropiată mie si la rândul pe nimeni care ar fi infectata. Poate gresesc dar poate am dreptate…

  • Atunci nici Ebola nu e reală… Ăștia care se cred buricul pământului, dacă nu știe el vreun caz, nu există, domnule, este fals! Tot universul se restrânge la 15 metri în jurul lor…

  • Are Caragiale o replica celebra: “Amice, esti un idiot”.
    Atat am avut de spus.

    PS mai era un sofer roman de Tir, prin Aprilie parca, spunea la fel si 2 sapt mai tarziu a murit de acelasi virus…

  • Inainte de a deschide gura si de a debita tampenii, d-l Ciolacu ar face f bine sa se uite la situatzia in care se afla acum chiar orasul sau de bastina……[Leo]

  • Din categoria…”Gicule, fă-te că gândeşti! “,”Trebuie să părem mai deștepți decât suntem “,”Ai, n-ai mingea, tragi la poartă ” şi tot aşa! Trăiască politica mioritică, în frunte….şi cu Omar Hayssam !

  • Virusul, artificial sau natural, există. Abordările pe glob sunt diferite. Singura constantă este folosirea conjuncturii de către șacalii economiei de junglă. Cei ce neagă existența încornoratului greșesc. Cei ce dezvăluie escrocheriile cu materiale de protecție, achizițiile fără licitații, exagerarea limitării drepturilor cetățenești, lipsa măsurilor pentru susținerea a economiei, au dreptate. Atât guvernarea cât și opoziția sunt bolnave. Nu de covid ci de gălbează globalistă. Licuricii Global Deep State-ului și gângăniile vorace și apatride de pe la noi știu se pregătesc asiduu pentru noua eră marxisto-progresistă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.