„Ciolacu a jucat-o bine!”

E un comentariu al unui cititor deștept.

„Ciolacu a fost șmecher. A jucat-o foarte bine ieri. A știut că toate televiziunile de știri de la București își vor trimite reporterii și cameramanii după Iohannis la Buzău. Și, atunci, ce și-a zis Marcel. Dacă tot sunt ei la Buzău, ia să câștig și eu din asta. Atunci i-a venit ideea să mute semnarea primului contract din autostrada Moldovei la Buzău. Uite-așa, Ciolacu a ajuns în direct și în reluare la televiziunile de știri, să ia tot caimacul”

Presa națională, la Iohannis, la Buzău
A fost buluceală la conferința „lui Ciolacu” de mai apoi
Ciolacu a punctat electoral ieri, până și rivalii au recunoscut

2023, cel mai important an pentru buzoian

Pentru politicianul buzoian 2023 se anunță cel mai important din carieră.

E de văzut, în două privințe, ce va face.

1) Dacă va prelua de la Ciucă mandatul de prim-ministru (conform algoritmului PNL va ceda postul PSD)

2a) Dacă buzoianul va dori și 2b) dacă va fi desemnat de PSD drept candidat la președinția României. În cărți ar fi și Mircea Geoană.

Dacă PSD nu va comite vreo gafă majoră, în 2024 va da viitorul președinte al României. Funcție pe care n-a mai avut-o de la Iliescu încoace.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „„Ciolacu a jucat-o bine!”

  • Am râs cu hohote. De parcă președintele-guvernator este ales de electorat! Aiurea. Cel mult Marcelică va avea rolul Viorichii, să fie iepure pentru guvernatorul ales de capitalele occidentului.

    Răspunde
  • Pai 18-20 insi pe lung sunt tot 18-20 insi, dar pe lat, ca-s indoor. Sa nu lasam imaginile sa vorbeasca, precum la Trump, parerea mea! Am citit doar de Grindeanu, ca a semnat, a facut, a dres. Bode e liberal, Pistol e „dreptaci”, fost consilier al prim ministrului actual. Nu stiu unde a punctat Ciolacu si fata de cine, ca el de obicei joaca singur si iese al doilea. Acum e al treilea om in stat, dupa Citzu, desi este si lider al celui mai mare partid, care a si castigat ultimele alegeri parlamentare. Asa si Toma a bagat capul in poza cu Iohannis, si? Nu se mai face de multa vreme politica cu televizorul, vine online-ul peste ei de ceva ani, dar cine sa priceapa cand sondajele si alegerile sunt la impresia artistica. Apropos de asta, mai stie cineva de primarului sectorului 1, ales prin furt? O fi bine-sanatoasa duduia?
    P.S. Viorica are o facultate pe bune. Ciolacu, paspartuul ce-i de el, rama si sticla, ca lucrarea e in dermatograf, pe hartie de caiet de la colegu.
    P.S.S. Ministrul de interne, al transporturilor, seful cnadnr si „gazdele” Neagu, Ciolacu si Romascanu (min culturii). Asta-i desteptaciunea!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.