Ciolacu a schimbat azi prefixul. Iată câți ani a împlinit și unde sărbătorește

Bornă importantă astăzi în viața actualului șef al PSD Buzău.

Marcel Ciolacu a împlinit 50 de ani.

Actualul vicepremier n-a fost azi la Buzău fiind reținut cu treabă la București, unde și sărbătorește în această seară la Vila Lac, alături de colegii din guvern și de la șefia PSD.

Evident că la petrecere participă și parlamentarii PSD de Buzău.

În ultima declarație dată către site-ul buzoienii.ro, Ciolacu a afirmat că obiectivul său major este relansarea marilor proiecte de investiții și, în principal, inaugurarea de autostrăzi.

Citește și articolul: Dacă nu rezolvă Ciolacu, Primăria Buzău a încurcat-o! E subiectul cel mai important, dar despre care nu se vorbește deloc

„Investițiile și nu consumul trebuie să fie principalul motor de dezvoltare pentru o economie cu adevărat sustenabilă și competitivă. Dacă vrem să folosim în mod rațional bugetul atunci trebuie să facem investiții. Am reușit cu mare efort în acest an să scoatem lucrurile din adormire, să ajungem la un ritm de lucru susținut în a doua parte a anului. Asta înseamnă că în 2018 se va lucra la mai multe tronsoane de autostradă în același timp. Dacă vom păstra același ritm în următoarele 12 luni avem șanse mari să recepționăm între 150 și 180 de kilometri de autostradă anul viitor, prioritățile fiind, în primul rând, Pitești-Sibiu și, cu o nouă strategie, Ploiești-Brașov”, a precizat el.

Marcel Ciolacu a fost prefect în 2005, viceprimar între 2008 și 2012, deputat PSD între 2012 -2017. Din luna iunie a acestui an a accepta funcția de vicepremier fără portofoliu.

Citește și articolul: Incredibil! Iată ce făcuse șoferul dubei cu trei minute înainte de a face praf autoturismul Cielo! CLICK AICI

Are carnet de revoluționar și este membru PSD încă din 1990. A fost președinte al organizației municipale a PSD, iar din 2015, după retragerea lui C-tin Boșcodeală a preluat funcția de președinte al organizației județene.

Nu și-a luat liber de ziua sa

Astăzi, Ciolacu și-a făcut treaba la guvern precum într-o zi obișnuită.

„Am participat astăzi la ceremonia de semnare a contractelor pentru lucrările de execuție a conductei de transport gaze naturale – faza 1, în cadrul Proiectului BRUA. Vorbim despre un proiect deosebit de important pentru securitatea energetică a României care, exact cum ne spune şi denumirea BRUA, reprezintă o colaborare între Bulgaria, România, Ungaria şi Austria. Această primă etapă cuprinde 478 de kilometri, între localităţile Podişor şi Recaş, şi trei staţii de comprimare situate în Podişor, Bibeşti şi Jupa. Valoarea totală a investiţiei este estimată la 480 milioane de euro, din care aproximativ 180 de milioane fondurile nerambursabile”.

Citește și articolul: Ultima oră! Tir ajuns în șanț. „Dacă nu puneam frână îi omoram pe cei din față. Cică le-a intrat un fazan în parbriz”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Ciolacu a schimbat azi prefixul. Iată câți ani a împlinit și unde sărbătorește

  • O sa vedeti ca domnul Ciolacu este un altfel de politician. Nu a mai avut Buzăul pe cineva ca el. Am avut ocazia sa îi fiu în preajmă de câteva ori si m-am convins. În mod sigur și la petrecerea din seara asta tot pentru județul său va milita asa cum o face de fiecare dată

  • Dacă nu astupă găurile prin care se scurg banii publici, cum sunt cei care scumpesc gigacaloria, iluminatul public, reparația de drumuri și poduri, deszăpezirile, etc., degeaba tot cerșește de la vlăguitul buget. E greu să cari apă cu ciurul!

  • La multi ani de Puscarie … Ciolacule! Iar tu, psd-ist prost, ziarist marsav … sper sa-l urmezi, jigodie ordinara!

  • Ciolacule hai sa traiesti……in pamant morcovi ai pus ??

  • Da, am citit tot si am ajuns la concluzia ca daca in Bz.nu a avut mare succes, in Buc.s-ar parea sa se gandeasca la orasul BZ. care l-a votat sa ajunga acolo unde este acum. Si sa sa i-a masurile care se cuvin, pt. a pune la pct. problemele negative scoase la iveala de altii. Eu pers. ca buzoianca,ma declar nemultumita de unele probleme care ne privesc pe toti-fie femeie sau barbat.Locuiesc in spetele sc.15 si imediat in st.se face o straduta, care se numeste ALEEA PARCULUI. Pe aici trec zeci si zeci de masini, dus si intors, face legatura dintre un bulevard in celalalt si a ajuns acest drum sa fie plin de gropi.De ce nu s-a asfaltat si aici ca se strange apa cand ploua de nu mai poti merge pe jos.Este bataie de joc. Puteti controla sa vedeti si dv.Va multumesc anticipat.

    I

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.