Ciolacu, absent de la deschiderea Drăgăicii. În schimb, a venit Boșcodeală. Cu soția, Bîrlă și copiii

Primarul C-tin Toma și l-ar fi dorit alături la deschiderea Drăgăcii pe șeful PSD, Marcel Ciolacu. Și, precum în poezia lui Coșbuc, Toma s-a tot uitat după el, dar Marcel n-a mai venit.

„Eu l-am invitat, dar probabil a avut alte treburi”, s-a limitat a spune Toma, după care a trecut la alt subiect.

Astăzi, Ciolacu și-a motivat absența de la deschiderea Drăgăcii:

„Am fost trist, supărat, după meciul pierdut de Halep. Am văzut meciul acasă cu fiul meu, și el era supărat, n-am mai avut niciun chef să ies. Dar nu-i adevărat că ar fi vreo animozitate față de domnul Toma. Am vorbit cu dânsul în această dimineață și voi merge astăzi la Drăgaică”.

În schimb, o prezențată remarcată la Drăgaică a fost cea a precedentului primar C-tin Boșcodeală, destins, degajat, zâmbitor și parcă mai suplu față de perioada în care era în funcție. Boșcodeală a fost însoțit de soție, cei doi băieți și de fostul viceprimar Fănică Bîrlă.

„Domnul Boșcodeală s-a simțit bine. A venit, în special, pentru copii. Drăgaica e o bucurie pentru ei. Copiii s-au dat în toate comediile și, tot ar mai fi vrut. Apoi, cum e tradiția Drăgăcii, ne-am așezat la o terasă pentru a gusta câțiva mici. Știți, cum e el, elegant, s-a ferit să comenteze asupra organizării. Dânsul se abține și de la comentarii referitoare la modul cum e condus acum orașul”, a precizat Bîrlă. 

loading...

2 comentarii la „Ciolacu, absent de la deschiderea Drăgăicii. În schimb, a venit Boșcodeală. Cu soția, Bîrlă și copiii

  • Aveti curaj domnule Tereaca sa faceti un exit poll…Boscodeala vs Toma? Sa vedeti ce spun exact Buzoienii! Daca ar candida independenti….cine credeti ca ar castiga!

    Răspunde
    • Din păcate nu se poate face. Însă, din punctul meu de vedere, nici nu e nevoie. Câștigătorul e știut dinainte. Boșcodeală, la scor. Buzoienii au o apetență extraordinară pentru cei care dau gratuitati si subventii (transport in comun, energie termica etc), care fac angajări cu nemiluita la stat, care dau mai pe nimic la afaceristii locali terenurile și imobilele primăriei si care, in general, nu fac mai nimic pentru dezvoltarea orasului. Iar dacă sunt și tartorii scumpirii pretului la apă la Buzău și dacă promit „marea asfaltare” la fiecare patru ani, dar n-o fac niciodată, primarii respectiv ajung iubiti de buzoieni precum propriii copii. Iar faptul că uneori primarii sunt condamnati penal pentru că dau precum lui Tulpan cate un teren si imobil gratuit din bunurile primăriei, nici că ar conta vreun pic. Cum să fie iubit de buzoieni un zgarie branza precum Toma care vrea sa faca economii si sa opreasca scurgerea banului public pentru a face investiții ? Toma e un nebun, Boșcodeală era om serios, de-al nostru din popor.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.