Ciolacu: „Am decis suspendarea oricărei acțiuni de campanie electorală”

Mesaj postat pe facebook în urmă cu câteva minute de șeful PSD, Marcel Ciolacu, legat de tragedia de la ATI Piatra Neamț, în urma căreia au murit zece persoane, iar alte șapte (printre care și un medic) sunt în stare gravă.

„Am discutat cu toți colegii mei și am decis suspendarea oricărei acțiuni de campanie electorală din respect pentru această imensă tragedie. Toți decidenții politici au obligația, în acest moment, să se ocupe exclusiv de sănătatea oamenilor, nu de alegeri.

În foto, dimensiunea dezastrului de la ATI Piatra Neamț

În acest moment, prioritar este ca supraviețuitorii tragediei de la Piatra Neamț să aibă parte de îngrijiri medicale.

Medicul erou care s-a luptat pentru a salva pacienții trebuie să aibă parte de cel mai bun și mai rapid tratament.

Sunt în contact permanent cu autoritățile județene și știu că s-au găsit soluții pentru ca activitatea medicală să continue în siguranță la Spitalul Județean din Piatra Neamț, iar secția ATI distrusă în incendiu să fie refăcută în regim de urgență.

Sincere condoleanțe în acest moment de mare încercare pentru familiile îndoliate de tragedia de la Piatra Neamț. Le doresc sănătate, putere și recuperare grabnică tuturor supraviețuitorilor.

Dumnezeu să îi aibă în pază!”, a postat Marcel Ciolacu pe facebook.

loading...

3 comentarii la „Ciolacu: „Am decis suspendarea oricărei acțiuni de campanie electorală”

 • Hă, hă, hă… 🙂

  Păi bine, nene, nu puteați renunța la campanie electorală așa, „pe mutește”, cum se spune? Adică nu mai pălăvrăgeați nimic, nici bun, nici rău și lăsați alegătorii „să se prindă” cât de morali sunteți voi de ați renunțat la campanie electorală…
  … sau vă cunoașteți prea bine alegătorii și știți că nu se prind singuri? 😉

  Bre, asta tot campanie electorală e când anunți prin presă că uite, ce buni și morali suntem noi, renunțăm (sanchi!) la campanie „erect-orală”. Haide bre, plimbă ursu’…

  Și be) a cui e vina că mizeria aia de spital e în halul în care e? A lui iohanis, orban sau a lui „bilgheiț”, nu? Sigur că nici ăștia nu fac mai nimic, da’ voi cum ați lăsat spitalul ăla după atâția ani de prăduit banii țării?!? L-ați lăsat extraordinar de bine, nu? Și l-au stricat ăștia sau cum?!? Vai de capul vostru de politicieni…

 • Mai bine ar decide sa dărâme clădirea spitalului județean si sa faca alta. E la Consiliul Județean, conducător e neagu din psd, in plus psd ul a cam condus Consiliul Județean mai mereu după 1990. Acolo nu mor cu zile 10 ci sute pe an doar ca doar nu sunt prosti sa declare culpe.

 • Doamneee, mai am putin si lacrimez la mesajul asta PSD-ist.
  Cum ne protejeaza ei pe noi prin moralitate….ntz…ntz…ntz.

  Gata, io’ ma bag !!!

  PS … la culcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.