Ciolacu: „Am promis și m-am ținut de cuvânt! Nu era demn pt. PSD”

A fost cel mai important pasaj al discursului de azi al lui Marcel Ciolacu, prilejuit de vizita Vioricăi Dăncilă la Buzău.

„A fost una dintre cele mai mari promisiuni ale mele la preluarea PSD Buzău. Am promis că PSD Buzău nu va mai avea probleme penale. Și nu au mai existat fie că vorbim de primari, parlamentari, președinte și adjuncți ai CJ Buzău, consilieri municipali și județeni. Nu a mai exagerat nimeni și nu s-a mai complăcut nimeni într-un lucru care nu era demn de PSD. Nu au mai existat probleme penale și nici nu or să mai existe în această organizație”, a spus Ciolacu (vezi VIDEO mai jos).

Direct sau indirect, Ciolacu a trimis o săgeată către predecesorul său, când PSD Buzău avea la vârf politicieni acuzați de corupție (Boșcodeală, Bîgiu. V. Mocanu, M. Ghiveciu etc.).

Spusele lui Ciolacu ( „…și nici nu or să mai existe probleme penale”) pot fi luate și ca un avertisment. Cine va călca pe bec va fi îndepărtat.

Ciolacu le-a mai cerut azi ceva membrilor PSD Buzău. „Să fiți modești, cu bun simț, să fiți oameni”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

11 comentarii la „Ciolacu: „Am promis și m-am ținut de cuvânt! Nu era demn pt. PSD”

 • …”Nu a mai exagerat nimeni…” adică cum vine asta Auras! Mai câte puțin aşa băieți se poate…doar să nu mai exagerati, eventual să primim şi noi ceva! Gura pacatosului…..!

 • Marcel Ciolacu se preface că nu ştie ce are în ogradă!
  UN CAZ ILUSTRATIV CONCRET, FOARTE MEDIATIZAT: Există o mamă care a luptat şi a câştigat în instanţă procesul în care fiul ei, elev bun de la Haşdeu, a fost abuzat şi denigrat pe nedrept de directorii de acolo care, după cum se ştie, sunt membri de vază ai PSD Buzău. Unul din ei e şi consilier municipal.
  – CUM E POSIBIL ca astfel de directori, cărora INSTANŢA le-a anulat decizia de a face rău unui elev nevinovat, mai pot sta în continuare pe funcţiile lor???? Doar pentru că sunt ai PSD-ului??? Că altă explicaţie, lumea nu poate găsi!
  În orice ţară civilizată, în care LEGEA E LEGE, nimeni nu e mai presus de ea, oricât de pilos ar fi! Unde se greşeşte, SE DEMITE (cu atât mai mult cu cât, în exemplul dat, e vorba de un puroi de ilegalităţi)!!! Din respect pentru LEGE, MORALĂ şi OPINIA PUBLICĂ.

  Deci, domnule Ciolacu, dvs când aveţi de gând să scăpaţi de piloşii care nu vă fac cinste??? Exemple negative în sânul PSD-ului buzoian se mai pot găsi şi altele, cel de mai sus e doar unul dintre cele mai cunoscute!

 • Dl Ciolacu crede că vorbește unor necuvântătoare, nu avem pene pe spate, pai sa ii spun eu cum se fura banii publici și cum se aranjează licitațiile astfel încât să fie câștigate de cumetri lor politici, sunt atâtea exemple că ar trebui sa scriu până mâine, sigur la suprafață totul pare legal, dar cine se pricepe cum sta treabă ar umple arestul din Buzău în câteva ore, așa că hai sa fim realiști, cum se face că toți abonații la contracte cu statul sunt putrezi de bogați și aici nu învinovățesc doar PSD ul, știm ce a făcut și PNL și fostul PDL, toți au muls acest judet până la epuizarea.

 • Domnu’ Laur,cine ai vrea să ia aceste lucrări,o firma fara oameni și scule ? Lucrarile de care pomenești trebuie sa le ia firme care au resurse umane ,materiale și bănești.Ca să fim siguri că sunt in stare sa le facă.Nu mă interesează cine le face Gagu ,Dobrică sau Vasilescu,sau orice alta firma din Romania,mă interesează să le facă la timp,in banii contractati și cu respectarea strictă a
  proiectului.Astia de care am pomenit mai sus fac bani pe orice timpuri.Pentru că au făcut bani ffff multi pe timpurile alea de vest sălbatic (1990-2000) .Pe mine m-a uimit chestia cu modestia, bunul simt și omenia…..nu știu dacă am mai auzit-o vreodata la un politician.Interesant…

 • Oamenii cu desăvârșire morali, competenți și patrioți au fost eliminați din timp. De vreo câțiva ani încoace, răul cel mai puțin rău este pesedeul care mai face ceva și pentru comunitate și se mulțumește cu ce a legumit cât a fost raiul infracționalității deschis ca să construim și noi, cum necum, capitalismul. Acesta este sensul semnalului dat de Marcel Ciolacu. Majorările de pensii și de salarii, plata la timp a subvențiilor pentru agricultură, încurajarea/finanțarea producției autohtone de legume, fructe, carene, impunerea la plata impozitului pe profit a firmelor străine, a băncilor, modificarea legii gazelor în avantajul românilor sunt realizări care fac din PSD unica forță național patriotică a țării.

 • Halal patriotism!Sa te imprumuti la nesfarsit de pe pietele financiare externe in conditii din ce in ce mai defavorabile ,pentru bunastarea unora din popor,nu te numesti patriot! Ia ghici cine va plati datoriile si in cat timp?Dar dupa noi …potopul!

 • @Pxelul rațional: ai văzut la cât aajuns euro? Datorită “patrioților” care i-au păcălit pe fraieri, dându-le 3 lei în plus? Că de, ăștia ca tine, sunteți … mulți, nu vedeți că acum plătiți/cheltuiți 5 lei în plus…
  dar, desigur, de vină e soroș, iohanis, ue, oricine, nu contează, important e să fie inventat un “dușman al poporului”, așa cum au procedat comuniștii dintotdeauna. Iar comuniștii cei noi, de azi, care promovează omul-bou, spălat pe creier, manipulat cu televizorul, v-au transfornat în simple turme ușor de mânat la vot, fie pentru unul, fie pentru altul, căci creierele voastre, dacă au existat, sunt simple patinoare pentru muște, nu VERIFICAȚI cu ce vă mint toți cei din politică ….

 • Va dau un exemplu concret, sensul giratoriu de la Kaufland langa ieșirea spre Ploiesti a costat peste 12 miliarde de lei vechi adică în jur de 260.000 euro. Rămâne să judecați dvstra cat face in realitate iar la Brașov un astfel de sens giratoriu a fost executat cu 80.000 euro și aici dpmdv tot umflat este și vă întreb unde s au dus banii ăștia exagerați de multi ??? răspunde cineva pentru aceasta risipa și bătaie de joc, și exemplele pot continua, Drumul Vinului unde s au furat milioane, centrul orașului Cuza Vodă bătăi de joc bani multi și exemplele pot continua. Nenorocirea mare este că o firma serioasa nu are nici o șansă și atunci oamenii închid și se duc să muncească în Anglia, Franța, etc

 • Raspuns pt. dl Mircea. Eu stiu că rondul de la Kaufland a fost plătit de… Kaufland, că era interesul lor.

 • Raspuns pt. Mircea: Buzoienii.ro e un site local. Despre conacul lui Dăncilă de la Predeal vor publica site-urile și televiziunile naționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.