Ciolacu, anunț liniștitor pentru români în privința taxelor către stat

Anunțul trecerii contribuțiilor de la angajator la angajat și apariția informațiilor despre introducerea taxei de solidaritate au produs îngrijorare deopotrivă pentru salariați, sindicate și angajatori.

Astăzi, vicepremierul și deputatul PSD de Buzău Marcel Ciolacu a ținut prin intermediul unei postări pe facebook să-i liniștească pe români. Ciolacu susține că nimeni nu va plăti niciun ban în plus:

Oamenii care muncesc în România și angajatorii lor trebuie să stea liniștiți pentru că anul viitor nu va exista nici o taxă nouă. Tot ce se va întâmpla va fi să se cumuleze mai multe contribuții care acum sunt plătite sub formă de alte taxe: șomaj, concedii medicale, accidente de muncă etc. Dar nimeni nu va plăti niciun leu în plus și vreau să se înțeleagă foarte bine acest lucru. De asemenea, reiterez ceea ce a spus și Premierul, în nenumărate rânduri: nu există nici o intenție a Guvernului de a naționaliza pilonul 2 de pensii.

Tot astăzi, Ciolacu a anunțat și care sunt cele două priorități ale guvernului. Atragerea de fonduri europene și investițiile consistente în infrastructură.

Citește și articolul: Iată când se va închide podul de la Mărăcineni pe sensul de intrare în mun. Buzău

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Ciolacu, anunț liniștitor pentru români în privința taxelor către stat

  • Acest „anunt linistitor ” al lui Ciolacu este doar o noua minciuna „marca PSD” pentru naivii si fraierii care ii mai cred pe ticalosii astia de la PSD.Oare romanii nu s-au saturat de minciunile,promisiunile,ticalosiile,hotiile,escrocheriile,matrapazlacurile si toate nemerniciile posibile ale acestor haimanale,derbedei si infractori politici din acest „partid” al ticalosiei,hotiei si faradelegilor ,numit PSD?

  • Nu ai cum sa nu spui ca romanii isi merita soarta cand ei trimit in Parlament pe unul ca Ciolacu. Voi ati vazut unde a studiat asta? La toate astea se mai adauga si mentalitatea socialista ( sa nu mai vorbim de cazul cu RAM-ul..), tupeul, nesimtirea si nonsalanta cu care isi minte alegatorii. Tovarasul Ciolacu uita sa le spuna buzoienilor ca doar ce a declarat ca se vor lua bani de la pilonul 2 (adica va lua bani din pensiile actualilor tineri ca sa le dea actualilor pensionari).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.